Halk Ozanı Aşık Veysel Rize'de anıldı
05.05.2023 - 19:50Rize'de halk ozanı Aşık Veysel'in vefatının 50. yıl dönümü dolayısıyla UNESCO işbirliği ile anılması maksadıyla 'Rize Lise Öğrencileri Aşık Veysel Sempozyumu' düzenlendi.
- 0
- 0
- 1850
Rize'de halk ozanı Aşık Veysel'in vefatının 50. yıl dönümü dolayısıyla UNESCO işbirliği ile anılması maksadıyla 'Rize Lise Öğrencileri Aşık Veysel Sempozyumu' düzenlendi.
Türk havacılık sanayisi bünyesinde son dönemde geliştirilen hava araçlarından eğitim ve genel maksat uçağı Troy T200, ilk kez taksi testini başarıyla gerçekleştirdi.
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde dün akşam saatlerinde 5 kişinin öldüğü, 36 kişinin de yaralandığı belediye otobüsü kazasında yaralanan yolcular kazanın şokunu yaşıyor.
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde dün akşam saatlerinde belediye otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ölü sayısı 5'e yükseldi.
Rize'de jandarma ekipleri tarafından nisan ayı boyunca yapılan çalışmalarla suç ve suçluların önüne geçildi.
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde dün akşam saatlerinde belediye otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu hayatını kaybeden biri çocuk, 4 kişi bugün son yolculuklarına uğurlanacak.
Trabzon'da belediye otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu 4 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.
Trabzon'da belediye otobüsünün devrildiği kazada 30'dan fazla yaralı var.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanlık görevini bir önceki dönem asaleten yürüten Prof. Dr. Haydar Küçük, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından dekanlığına atanan Prof. Dr. Mustafa Öksüz’e görevi devretti.
Doğu Karadeniz'de yaklaşık 1,5 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), 2022 yılı boyunca üstün performans ve başarı ortaya koyan saha çalışanlarını ödüllendirdi.
Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için propaganda serbestliği ve bir kısım seçim yasakları bugün başladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize mitinginde kendisini dinlemeye gelen yaklaşık 80 bin vatandaşa seslenerek, Rize'ye 110 spor tesisi, 5 bin 189 konut kazandırdık" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kendisini dinlemeye gelen yaklaşık 80 bin vatandaşa seslenerek, “Siyasette bugüne kadar Rize’mde böyle bir katılım görmemiştim. Bugün bir başka. Bu 14 Mayıs'ın müjdesidir“ dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize’de yaklaşık 80 bin kişilik bir kalabalığa seslendi. Çok sayıda vatandaş alana giremeyerek yan yollardan mitinge katılım gösterdi.
Giresun Belediyesi oluşabilecek doğal afetlere karşı şehrin yerleşim yerlerinden geçen dere yataklarında denetimlerini sürdürüyor.
Samsun'un Bafra ilçesinde bulunan bir firma, yılda 30 milyona yakın meyve sebze fidesi üretip Türkiye geneline gönderiyor.
Giresun’un Eynesil ilçesindeki bir evde kalorifer kazanının neden olduğu yangın paniğe neden oldu.
Basın İlan Kurumu, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ve oluşturulmak istenen dezenformasyonun önüne geçilmesi amacıyla kamuoyu açıklamasında bulundu.
28. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanı seçimlerinde Cumhur İttifakında yer alan yeniden Refah Partisi Rize'de seçim çalışmalarını sürdürüyor. Yeniden Refah Partisi Rize Milletvekili Adayı Mehmet Akif Zerdeci, "Tarımda ve sanayi üretiminde elektrik, doğalgaz ve mazottan vergi alınmamasını savunacağız'' dedi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan yeni acil servis yakın zamanda hizmete başlayacak.
