Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rize’mde böyle bir katılım görmemiştim

  • 0
  • 0

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kendisini dinlemeye gelen yaklaşık 80 bin vatandaşa seslenerek, “Siyasette bugüne kadar Rize’mde böyle bir katılım görmemiştim. Bugün bir başka. Bu 14 Mayıs'ın müjdesidir“ dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle; Ana ocağım, baba yurdum, ata toprağım Rize'yi gönülden selamlıyorum. Sizlerin aracılığı ile Rize’mizin tüm ilçelerindeki, köylerindeki kardeşlerime selamlarımı yolluyorum. Siyasette bugüne kadar Rize’mde böyle bir katılım görmemiştim. Bugün bir başka. Bu 14 Mayıs'ın müjdesidir. İnşallah sandıklar patlıyor mu? 14 Mayıs'ta da inşallah bir başka müjdeyi Rize'den alacağız. Buradan bu muhteşem meydandan Rize'nin çalışkan, mert, Karadeniz gibi yüreği coşkulu insanlarını selamlıyorum.

Heyecanınızdan, vefanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Rize'yi görüp de meftun olmamak mümkün mü? Tabiatı ile denizi ile yeşilin en nadide tonlarıyla şu güzelliği görüp de aşık olmamak mümkün mü? Ben sizlere aşığım. Sizleri seviyorum. Sevmemek mümkün mü? Sizler gibi hemşehrilerime sahip olup da gururlanmamak mümkün mü? Şair ne güzel anlatmış Rize'mizi; Cennetten bir bahçeyi yüklemişler bahçeye, getirip kondurmuşlar buraya Rize diye. Oy deniz Karadeniz, ay doğar yaylalara, Rize şahidim olsun düştüğüm sevdalara. Sevdasına düştüğüm güzelliğine vurulduğum Rize'yi siz değerli insanlarını saygıyla selamlıyorum.

"TÜRKİYE'Yİ TARİHİNİN EN BÜYÜK BAŞARILARI İLE BERABERCE TANIŞTIRDIK"

Bugün bir kez daha sizlerle beraber olmanın bahtiyarlığı içindeyim. Bir kez daha Rizeli kardeşlerimle kucaklaşmanın sevincini yaşıyorum. Beraberce 21 yılda 15 seçim zaferine imza attık. Türkiye'yi tarihinin en büyük başarıları ile beraberce tanıştırdık. Bizden önceki 70 yılda yapılamayan eserleri 21 yıla sizlerle beraber sığdırdık. Milletimizin iradesine kurulan prangaları beraber parçaladık. Ülkemizi nice fırtınanın içinden beraber çıkardık. Terör örgütlerinin kalleş saldırılarını beraberce püsküttük. Her karışında şehit yatan aziz vatanı beraber savunduk, beraber yücelttik. Rize-Artvin Havalimanı Rize'ye ayrı bir güzellik kazandırıyor. Bu hizmet olacak. İnşa ettiğimiz yollarla Rize'yi sadece İstanbul, Antalya, Diyarbakır'a değil Avrupa'dan Asya'ya tüm dünyaya bağladık. Ülkemizin 81 vilayetini eser ve hizmetlerimizle nakış nakış işledik.

Haber: Cansu Şalambar

Haber :

Yorum Yap

Evin bahçesinde yılan yakalandı

Evin bahçesinde yılan yakalandı

  • 0
  • 0
Rize’de 107 konut için kura çekimi

Rize’de 107 konut için kura çekimi

  • 1
  • 0

Hangisi yöreye ait bir lahana yemeğinin adıdır?