Artvin'de bir ev ile samanlık yandı
16.11.2023 - 14:53Artvin'in Borçka ilçesinde bir ev ile samanlık yandı.
- 0
- 0
- 4018
Artvin'in Borçka ilçesinde bir ev ile samanlık yandı.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Pazarkapı Mahallesi'nde 2 bin 200 metrekare alanda kurulan Doğu Karadeniz Bölgesi’nin tek, Türkiye’nin 2. uzay temalı bilim merkezi olan Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi ve Planetaryum 21 Kasım'da görkemli bir törenle hizmete açılıyor. T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar da babası Özdemir Bayraktar’ın adını taşıyan bilim merkezinin açılışında hemşehrileri ve gençlerle bir araya gelecek.
Trabzon'da, aile hekimi evinin bahçesinde ölü bulundu.
Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Fırtına Vadisi’nin bölgenin ve ilçenin çok değerli turizm destinasyonu olduğunu söyledi.
Erkek hemşire mesai arkadaşının evinde ölü bulundu.
Doğa Koruma Milli Parklar 12. Bölge Müdürü Cüneyt Aloğlu'nun babası Ahmet Aloğlu hayatını kaybetti.
Rize'nin çeşitli köyleri, sadece coğrafi konumlarını değil, aynı zamanda tarih, kültür ve doğa ile şekillenen benzersiz özelliklerini yansıtan ilginç isimlere sahiptir. Bu köy isimleri, geçmişten günümüze taşınan gelenekleri ve bölgesel özellikleri temsil eder.
Artvin’de köprü ve tarım arazileri baraj sular altında kalınca ilkel teleferikle ulaşım sağlayan köylüler, eskiden ekip biçtikleri tarlalarında olta ile balık tutuyor.
İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, İyidere'de inşa edilen 3 alt geçitlerle ilgili bilgi verdi. Mete, "İlçemizdeki 3 alt geçidi modern bir şekilde tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk" şeklinde açıklama yaptı.
Trabzon’un Yomra ilçesinde jandarma ekipleri tarafından kaçak silah atölyesine yapılan baskında 2 kişi gözaltına alındı.
Rize’de 2 bin kişi kapasiteli yeni mezarlık alanı yapım çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
Zonguldak'ta cesedi ormanlık alanda yanmış halde bulunan Afganistan uyruklu Vezir Mohammad Nourtani'nin, fenalaştığı ruhsatsız ocaktan çıkarılarak benzinle yakıldığı yönündeki iddialar şüphelilerin ifadelerinde yer aldı.
Zonguldak’ta 50 yaşındaki Afgan uyruklu Mohammad Nourtani’nin yanmış cesedinin bulunmasının ardından yeni iddialar ortaya çıktı. Soruşturma devam ederken, olayın faili olduğu iddia edilen bir kişi ile diğer 5 şüphelinin sorguları sürüyor. Öte yandan, kaçak ocakta öldüğü öne sürülen işçinin, başka bir suçtan infazı bulunan şüphelilerin "infazımız yanar" düşüncesiyle cesede cinayet süsü verdikleri ileri sürüldü.
Gümüşhane’de yapımı tamamlanan fakat henüz resmi açılışı yapılmayan Karşıyaka Spor Kompleksinin dün geceki misafiri bir çift tilki oldu.
Rize'de 3 mahalle arasında kalan köy halkı köylerinin mahalle olabilmesi ve böylece doğalgaza kavuşmak için referanduma gidiyor.
Güneysu Belediyesi, yeni bir kazıcı yükleyiciyi çalışmalarında kullanmak üzere satın alarak, araç parkını genişletiyor.
Bir kişi, alışveriş merkezi tuvaletinde ölü bulundu.
RİZE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ
Yalnız yaşayan 65 yaşındaki adam evinde ölü bulundu.
Trabzon’da eski otogar alanında gerçekleştirilen deprem tatbikatı gerçeği aratmadı. Tatbikatta senaryo gereği göçük altında mahsur kalan 5 işçi için arama kurtarma çalışması yapan ekipler 1 kişinin cansız bedenine ulaştı, yaralanan 4 kişinin göçük altından çıkartarak hastaneye ulaştırdı.
