Harşit Çayı'na atlayan genci polis ve itfaiye ekipleri kurtardı
21.06.2023 - 12:10Gümüşhane’de Harşit Çayı'na atlayan bir genç, polis ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
- 0
- 0
- 1031
Gümüşhane’de Harşit Çayı'na atlayan bir genç, polis ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi İdris Bozkurt, "Vekalet yoluyla kurban kesimi organizasyonunu yapan kurum ve kuruluşlar, müvekkilinin hassasiyetini, ibadet bilincini yerine getirmek koşuluyla kurbanı kesmelidir." dedi.
Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde, 9 kişinin hayatını kaybettiği arazi kavgasında yaralı olarak kurtulan Ahmet Alyamaç (63), iki aile arasındaki husumetin 70 yıldır devam ettiği söyledi.
Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) ile ilgili Uğur Okulları & Uğur Kurs Genel Müdür Yardımcısı Adil Kurt ve Uğur Okulları & Uğur Kurs Lise Bölüm Başkanları, öğrencilerden alınan bilgilere göre ilk değerlendirmeleri yaptı.
Hatay’da 5 katlı apartmanın enkazından 63 saat sonra çıkartılan ve yaşadığı o korku dolu dakikaları cep telefonuna kaydeden 18 yaşındaki Gürkan Öztürk, Adana'da üniversite sınavına girdi. Öztürk, umudunu hiç kaybetmediğini ve iyi bir üniversite kazanmak için çabaladığını söyledi.
Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde artan ayı saldırıları vatandaşları tedirgin ediyor. Mahalleye inen ayılar arı kovanlarına, büyük ve küçükbaş hayvanlara saldırırken, evlere ise zarar veriyor.
UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu üçüncü maçında Türkiye, deplasmanda Letonya'yı 3-2 mağlup etti.
Edinilen bilgiye göre, Ankara'da bir kadın şüpheli bir şekilde ölü bulundu.
TBMM Genel Kurulu’nda Başkanlık Divanı ve Komisyon üyeleri okundu.
Rize'de bir kuaföre ait lavabo borusuna sıkışan yavru kedi kurtarıldı.
Rize'de Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile yürütülmekte olan 'Okulda Diyabet Programı' protokolü kapsamında her yıl diyabetli öğrencilerin bulunduğu okullar ziyaret edilerek farkındalık eğitimleri veriliyor.
Trabzon'un Maçka ilçesinde gece saatlerinde etkisini gösteren şiddetli yağışlar sonrası meydana gelen sele evde yakalanan yaşlı çift o anları anlattı.
Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde yağışlı havada yamaçtan kopan kaya parçaları ekmek yüklü minibüse çarparak maddi hasara neden oldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen ve 8 saat süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücret görüşmelerinin yapıcı olduğunu belirterek, "Tüm tarafların içine sinecek hayırlı bir seviyede olacak" ifadelerini kullandı.
Rize’deki özel kliniğinde birçok konuda danışanlarına hizmet veren Uzman Doktor Selim Yurtsever, vücuttaki toksinleri temizleyerek sigara bağımlılığını ortadan kaldırdığını söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Asgari ücretle geçinen kardeşlerimizin, emeklilerimizin, memurlarımızın ve toplumun her kesiminin döviz kurundaki dalgalanmalardan korunarak insanca yaşayacakları ücret ve maaş seviyelerine çıkarılmalarını destekliyor, üzerimize ne düşüyorsa yapacağımızın sözünü veriyorum” dedi.
Samsun'da etkili olan selden dolayı aracı su içinde kalan taksi şoförü, uzun süre kurtarılmayı bekledi.
Sıfır Atık projesi çerçevesinde, Rize Belediyesi’nin şehirde başlattığı 'Rize Senin' kampanyası kapsamında 2019-2023 eğitim-öğretim dönemlerinde okullarda sürdürülen geri dönüşüm seferberliğine katılım sağlayan öğrencilere ödülleri takdim edildi.
Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, belediye envanterine eklenen yeni itfaiye aracının selesine binerek makam odasına çıktı.
5. kattan cam silerken düşerek ağır yaralanan CHP Rize eski Kadın Kolları Başkanı Ardal hayatını kaybetti
