Bu kez son seferine çıktı...
21.11.2023 - 14:00Zonguldak açıklarında önceki gün batan kuru yük gemisinde hayatını kaybeden 61 yaşındaki Metin Usta, memleketi Giresun'un Görele ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
- 0
- 0
- 4789
Zonguldak açıklarında önceki gün batan kuru yük gemisinde hayatını kaybeden 61 yaşındaki Metin Usta, memleketi Giresun'un Görele ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Türkiye'nin ve Doğu Karadeniz Bölgesi'nin en önemli turizm merkezleri arasında yer alan deniz seviyesinden bin 90 metre yükseklikte bulunan Trabzon'un Çaykara ilçesindeki Uzungöl mevsimin ilk karı ile tanıştı.
Zonguldak açıklarında fırtınada batan gemide hayatını kaybeden Metin Usta’nın daha önce bir gemi kazasından sağ kurtulduğu öğrenildi.
Samsun'un Bafra ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı silahlı kavgayla ilgili 4 zanlı gözaltına alındı.
KKTC'de yaşayan 72 yaşındaki Rahime Aydenk, Trabzon'da gerçekleştirilen başarılı operasyonla boğazındaki 30 santimetrelik tiroit kitlesinden kurtuldu.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt genelinde etkili olan fırtına, aşırı yağış ve sel olaylarında Zonguldak, Batman ve Diyarbakır'da toplam 9 vatandaşın hayatını kaybettiğini bildirdi.
Samsun'un Bafra ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı.
Zonguldak Ereğli açıklarında batan Türkiye bayraklı 'Kafkametler' adlı kuru yük gemisinin bulunması için sabah başlatılan arama çalışmalarında kayıp 12 personelden’1’inin cansız bedenine ulaşıldı.
Batman’da gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağmur sonrası meydana gelen selde bir kadın hayatını kaybetti, sel sularına kapılan 3 çocuğun ise arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde limandan çıktıktan sonra iletişimin kesildiği geminin mendireğe çarparak battığını açıkladı. Yerlikaya, 12 Türk mürettebat ile irtibat kurulamadığını bildirdi.
Kayseri'de geri dönüşüm tesisinde görevli belediye işçisi, çöp kamyonundan dökülen çöp yığınlarının altında kaldı. Ekiplerin yaklaşık 4 saatlik çalışması sonuç vermezken, olumsuz hava koşulları nedeniyle arama kurtarma çalışması sabah saatlerine ertelendi.
Rize'de geçmişten günümüze uzanan ilginç çocuk oyunları vardır. Bu çocuk oyunları eskiden günümüze varlığını korunarak gelmiştir. Peki bu oyunlar nelerdir?
Samsun'da, Havza Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) kenevirden tekstil ürünleri üretece fabrikanın tanıtımı yapıldı.
Rize'nin İkizdere ilçesine bağlı Çağrankaya Yaylası'nda kar yağışı nedeniyle mahsur kalan 90 yaşındaki kadın, kurtarıldı.
Trafik kazaları, her yıl ciddi maddi kayıplara yol açarken, çoğu ülkenin gayrisafi yurt içi hasılasının yüzde 3'üne mal oluyor.
Nesli koruma altındaki yaban keçileri Artvin-Yusufeli karayolunda görüntülendi.
Çatı duvarının çökmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti.
Rize'de denize düşen çocuk, deniz polisi ekiplerince kurtarıldı.
Balkan Savaşları sırasında 87. Alay içinde yer alan 511 kişilik Trabzon Gönüllüler Taburu, düzenlenen programla anıldı.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde otomobilin çarptığı yaya kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
