ÇAYKUR'da toplu iş sözleşmesi imzalandı
02.10.2021 - 10:41Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) ile Öz Gıda-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
- 0
- 0
- 827
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) ile Öz Gıda-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
RİZE'de, kızı Fatma Nur'u (4) 6 katlı apartmanın en üst katındaki evlerinin penceresinden atarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Emine Havuz'un (35) yargılanmasına devam edildi. Mahkeme heyeti, "Mahkemenin uzamasını istemiyorum. Tahliyeme karar verilsin" diyen Havuz’un talebini kabul etmedi. Havuz’un akıl ve ruh sağlığının yerinde olup olmadığının tespiti için Adli Tıp Kurumu’ndan rapor beklenmesine karar verildi.
Çaykur Rizespor ile Galatasaray arasında bugüne kadar oynana 40 Süper Lig maçında sarı-kırmızılı ekibin galibiyet sayılarında üstünlüğü bulunuyor.
Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) 20. Dönem 42. Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Şükrü Cevahir başkanlığında gerçekleştirildi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Klinik Simülasyon Eğitim Merkezi (RSİM) kurulduğu günden itibaren düzenlediği eğitim programları ile daha donanımlı hekimlerin yetişmesine katkı sağlıyor.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, yaşlıların aileleri yanında bakım hizmeti almalarını sağlamak üzere hayata geçirilen "Evde Bakım Yardımı" kapsamında, bu yılın ocak-eylül döneminde 60 yaş ve üzeri 132 bin yaşlıya nakdi destek sağlandı.
TAŞ SATIN ALINACAKTIR - BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-22.BÖLGE TRABZON DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asiltürk, tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında hayatını kaybetti.
BORÇKA ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ İDARE BİNASI VE EK BİNALARI BAKIM ONARIM VE TADİLAT - ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ-BORÇKA DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
FETÖ'nün avukatlar aracılığıyla rüşvet verilen katip üzerinden kendi üyelerinin yanı sıra PKK, DHKP-C ve MKP'li yaklaşık 10 bin terör örgütü şüphelisi hakkındaki kararları sızdırdığı iddiasıyla 7 sanığın yargılandığı davada karar çıktı.
Yuvam Dünya Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kıvılcım Pınar Kocabıyık, "Araştırma sonuçlarına göre iklim değişikliğinin hava olaylarına ve doğaya etki ettiği konusunda toplumun dörtte üçünde yaygın bir farkındalık bulunuyor." dedi.
ETÜD PROJE HİZMETİ ALINACAKTIR - BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-26.BÖLGE ARTVİN DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR - DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in iç mimar kızı Betül Türkmen ile dünyaevine girdi.
İçişleri Bakanlığınca, bu yılın 8 aylık döneminde usulsüz "çakar" kullanımından 3 bin 847, "makas atma"dan 47 bin 310, "drift"ten ise 3 bin 472 cezai işlem uygulandığı bildirildi.
Yunanistan'ın Girit Adası'nda 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem nedeniyle enkaz altında kalan bir kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, 'tek adam' rejiminin ülkeyi içine soktuğu çok yönlü krizin ağır sonuçlarını yaşayan alanların başında eğitim geldiğini belirterek, iktidarın politikalarını eleştirdi.
TÜRKİYE’nin yıllık ortalama 2 bin 400 kilogram yağış oranıyla en çok yağış alan ili olan, şiddetli yağmurların ardından meydana gelen sel, heyelan, taşkınlarda can ve mal kayıplarının yaşandığı, altyapı ve üst yapıda hasarların oluştuğu Rize, yağışların etkisini yitirmesiyle bu kez kuraklık tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor, içme suyu kaynakları kuruyor. Kentte içme suyu sorununa çözüm için akar yüzey suların biriktirileceği gölet projesi hazırlandı. Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Kurak aylarda suyun azlığıyla ilgili sıkıntı yaşıyoruz. Gölet yapmak elzem oldu" dedi.
İçişleri Bakanlığı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce hayata geçirilen proje kapsamında konsept nüfus müdürlüklerinin sayısının arttığını bildirdi.
Askeri mahallerde, tehlikenin veya suç işlenmesinin önlenmesine yönelik olarak kişilerin üstlerinde, eşyalarında, araçlarında gerekli izinlerin alınmasının ardından "önleme araması" yapılabilecek.
BİNA İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR - ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ-YUSUFELİ DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
