Dünyaca ünlü dev markalar 10 bin nüfuslu ilçede üretiliyor
07.12.2023 - 10:02Dünyaca ünlü dev markalara ait hazır giyim ürünleri Giresun’un 10 bin nüfuslu Dereli ilçesinde üretilerek dünyaya ihraç ediliyor.
- 0
- 0
- 2705
Dünyaca ünlü dev markalara ait hazır giyim ürünleri Giresun’un 10 bin nüfuslu Dereli ilçesinde üretilerek dünyaya ihraç ediliyor.
Son yıllarda Doğu Karadeniz Bölgesi’nin önemli turizm merkezlerinden biri olması için yoğun uğraşlar verilen Trabzon’un Akçaabat ilçesindeki Sera Gölü, Uzungöl gibi giderek sığ bir göl haline geliyor.
Ankara’da meme kanseri teşhisi koyulan kadın, yaşam pahalılığı nedeniyle bir kürü 117 bin lira olan ilacını alamaz hale geldi. Bunun üzerine SGK’ye dava açtı. Mahkeme, “Sağlığa erişim engellenemez” diyerek ilacın SGK tarafından karşılanmasına karar verdi.
Artvin'de, Borçka-Camili kara yolu çığ sebebiyle ulaşıma kapandı.
Ordu'da, jandarma narkotik köpeği "Logo" ile arama kurtarma köpeği "Mermi" operasyonların başarıyla sonuçlanmasında önemli rol üstleniyor.
Samsun'un Bafra ilçesinde Türk Kızılay tarafından 2 gün sürecek kan bağışı çalışması başladı.
Rize Şimal AVM'den yapılan açıklamada, yeni yıl konsepti kapsamında tasarlanan ışıklandırma projesinin yanlış algı oluşturularak kamuoyuna servis edildiği ifade edilerek, "Rize halkının hassasiyeti bizim için önceliklidir." denildi.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
Ticaret borsalarında bu yılın ağustos-ekim döneminde 137 bin tonu aşkın fındık işlem gördü.
Trabzon'da bahçede başından silahla vurularak ölen kadının cenazesi Giresun'da toprağa verildi.
Kayseri Şehir Hastanesi Acil Tıp Kliniği Uzmanı Doç. Dr. Ömer Salt, son bir ayda "güzelavrat otu"ndan zehirlenen 30'dan fazla hastanın tedavi edildiğini bildirdi.
Kenya'dan gelen heyeti konuk eden Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, "Kenya’nın kaliteli çay üretim yöntemlerini ülkemizde uygulamak isteriz. Kenya ile ticari olarak alışveriş yapmak isteriz." dedi.
Rize Takip Medya Grubuna özel açıklamalarda bulunan Pazarspor'un Başkanı Hüseyin Yangın, Pazarspor’un yeniden TFF 2. Lig’e çıkmak için çalıştıklarını söyledi.
Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan açılan davanın birleştiği dosya kapsamında hakim karşısına çıktı.
Trabzon’da kuyumculuk yapan 2 kişinin piyasa fiyatından ucuz altın satarak ve sahte altın vererek 22 kişiyi 3 milyon lira dolandırdıkları ortaya çıktı.
Türkiye'den ocak-kasım döneminde yapılan hamsi ihracatı, yüzde 20 artarak 12 milyon 202 bin 980 dolara ulaştı.
Eğimli coğrafyaya sahip Trabzon'da ulaşım tünellerle kolaylaştı.
Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere, motorin fiyatlarına önemli bir indirim yapılacak. Akaryakıt sektörü kaynaklarından alınan bilgilere göre, motorin (mazot) fiyatlarında 1.34 TL'lik bir indirim uygulanacak.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turunda yarın sahasında Bucaspor 1928 ile karşılaşacak.
Yapımı 9 yıl süren ve 2022 yılında tamamlanan Türkiye’nin en yüksek barajı Yusufeli Barajı, 1 yıllık su tutma işleminin ardından yeni yıla enerji üretimiyle girecek.
