Cinayete Kurban Giden Arzu Aygün'e Hüzünlü Veda
01.02.2021 - 15:47Samsun'da, kaybolduktan 42 gün sonra öldürüldüğü belirlenen 35 yaşındaki Arzu Aygün, Terme ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
- 0
- 0
- 888
Samsun'da, kaybolduktan 42 gün sonra öldürüldüğü belirlenen 35 yaşındaki Arzu Aygün, Terme ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Rizeli kadınlarının ürettiği ‘Paçika’ ve ‘Uşakopo’ isimli bez bebekler, hem ev ekonomisine katkıda bulunmak isteyen kadınlara ilham oluyor hem de yörenin tanıtımına katkı sağlıyor.
ASTIM ataklarıyla acil servislere başvuran kadın hasta sayısından gözle görülür bir artış yaşandığını belirten Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Hacer Ofluoğlu, "Astım tetiklenmeleri koronavirüsle birlikte bir hayli arttı. Polikliniklerimize başvuran genç kadın hastalarda artış oldu" dedi.
Rize’de yaşayan Nazmiye Karafazlıoğlu ev hanımlığından sıkılınca stilist olmaya karar verdi ve yaptığı çizimlerle herkesin dikkatini çekmeyi başardı.
