Samsun'da fuhuş operasyonu; 10 gözaltı
11.10.2022 - 16:05SAMSUN'da düzenlenen operasyonda fuhuşa teşvik, aracılık, yer ve imkân sağlama suçundan 8'i kadın, 10 kişi gözaltına alındı.
- 0
- 0
- 576
SAMSUN'da düzenlenen operasyonda fuhuşa teşvik, aracılık, yer ve imkân sağlama suçundan 8'i kadın, 10 kişi gözaltına alındı.
ZONGULDAK'ta, yengesi Nurten Demirbağ'a (42) merdivende pusu kurup, defalarca ateş ederek öldüren Namık Demirbağ (57) hakkında 'kadına karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
Finlandiya'da Jyvaskyla Üniversitesi’nde yapılan araştırma, erkeklerin biyolojik olarak kadınlardan daha hızlı yaşlandığını ortaya koydu.
Tiyatro ve sinemada hem kamera önünde hem kamera arkasında görev alan oyuncu Gülsen Tuncer, sanat hayatında sinemaya daha çok ağırlık vermemenin pişmanlığını yaşıyor.
SAMSUN'un Atakum ilçesinde, hemzemin geçitten tramvay yoluna otomobille giren sürücü, kendisini fark eden görevlilerin uyarısıyla 1 kilometre sonra hattan çıkarıldı.
SİNOP’ta, 5'inci kattaki evde çıkan yangında, içeride mahsur kalan 1'i kadın 2 kişi, itfaiye ekiplerince merdivenle kurtarıldı.
Trabzon'da düzenlenen Universal Boxing Organization (UBO) Şampiyonası'nda ringe çıkan Türk boksörler rakiplerini devirdi.
ORDU’nun Ünye ilçesinde, ayrı yaşadığı eşi Canan Türk'ü (36) 6 yerinden bıçakla yaralayıp kaçan, polis ve jandarmanın ortak operasyonuyla dere kenarında yakalanan Naci Türk (38), adliyeye sevk edildi.
ZONGULDAK'ta, Uzun Mehmet Camisi'nde Mevlid Kandili için bulunan cemaate bağırıp, hakaret ettiği ileri sürülen Ö.D. isimli kadın, gözaltına alındı. Ö.D.'nin, ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi gördüğü açıklandı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 500 bini aşkın engelli ve yaşlı vatandaşın ailelerine evde bakım ödemesi yaptıklarını söyledi.
ÇORUM’da, 1 yıl önce surdan düşen şizofreni hastası Ferdi Arık’ın (21) ölümüyle ilgili anne Meşhure Arık'ın tutuklu, baba Cebrail Arık'ın ise tutuksuz yargılanmasına devam edildi. Mahkeme heyeti, Arık çifti için akıl sağlıklarının yerinde olup olmadığına dair İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan rapor isteyerek duruşmayı erteledi.
ORDU’nun Ünye ilçesinde, bir süredir ayrı yaşadığı eşi Canan Türk'ü (36), 6 yerinden bıçaklayarak yaraladıktan sonra kaçan Naci Türk (38), polis ve jandarmanın ortak yürüttüğü operasyonla dere kenarında yakalandı.
İSTANBUL'daki özel hastanede, hasta kadının yüzüne para atarak kötü muamelede bulunan ve 'beden bakımından kendini savunamayacak olan kişiye eziyet' suçundan tutuklanan Ali Erata (30), nöbetçi hakimlikte "Yaşlı kadın Alzheimer hastası olduğu için ona ilaçlarını içirmek için oynadığımız bir oyundu" dedi.
ÇORUM’da baldızı Ezgi Taşkıran’ı (27) tabancayla 10 el ateş ederek öldüren Emrah Özkan (34), ‘Kasten öldürme’ sucundan hakim karşısına çıktı.
Bu sezon ilk kez ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele edecek olan Rize Belediyespor, 1. haftada İstanbul'da Emlak Konut'un konuğu olacak.
ORDU'nun Altınordu ilçesinde, fındık bahçesinde poşet içerisinde toprağa gömülü yeni doğmuş bebek cesedi bulundu. Olayla ilgili Bilge Ç. (26) ile kız kardeşi Beyza Ç. (23), gözaltına alındı.
ORDU’nun Ünye ilçesinde ayrı yaşadığı eşi Canan Türk'ü (36), 6 yerinden bıçakladıktan sonra kaçan Naci Türk’ün (38) yakalanması için özel ekip kuruldu.
ORDU'da, iskele ile balkondan eve giren Naci Temiz (38), ayrı yaşadığı eşi Canan Temiz'i (36) 6 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.
SAMSUN'un Kavak ilçesinde TIR'ın çarptığı park halindeki otomobil alev alarak yandı. Araçtaki 2 kadın hayatını kaybetti. Kaza, saat 06.30 sıralarında İstasyon Mahallesi'nde meydana geldi.
SAMSUN’da, İran'ın başkenti Tahran'da ahlak polisi tarafından saçı gözüktüğü gerekçesiyle gözaltına alınan Mahsa Amini'nin yaşamını yitirmesinin ardından bu ülkede başlayan protestolara destek için izinsiz gösteri ve basın açıklaması yapmak isteyen 13 kişi gözaltına alındı.
