Av Tüfeği İle Vurulan Çocuk Hayatını Kaybetti
16.12.2024 - 12:45Burdur’da av tüfeğiyle vurulan 15 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Olay anında evde bulunan 3 çocuk ise gözaltına alındı.
- 0
- 0
- 1514
Burdur’da av tüfeğiyle vurulan 15 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Olay anında evde bulunan 3 çocuk ise gözaltına alındı.
Şişli'de 4. kattaki dairenin penceresinden düşen kişi hayatını kaybetti.
Artvin'in Şavşat ve Yusufeli ilçelerinde, yoğun kar ve buzlanma nedeniyle eğitime yarın için ara verildi.
Kahramanmaraş'ta bağışıklık sistemine güçlendiren tirşik çorbası, doğallığı ve lezzetli aroması ile kış aylarının vazgeçilmezi oldu.
Kahramanmaraş'ta dağlardan topladığı istiridye mantarı, 42 yaşındaki Mehmet Poyraz'ın geçim kaynağı oldu.
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "Esad gitmiştir, Suriyelilerin de Türkiye'deki misafirliği bitmiştir. Amerika Birleşik Devletleri ve Batı ülkeleri istiyor diye misafir kabul etmeye hazır bir ülke görüntüsü sergilemenin anlamı yoktur." dedi.
Düzce'nin Yığılca ilçesindeki Süper Amatör Lig maçı, çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.
Afyonkarahisar’da jandarma bir iş yerine yaptığı baskında aralarında cep telefonu, akıllı saat, kulaklık ve hoparlörlerin bulunduğu 200’e yakın kaçak, faturasız elektronik ürün ele geçirdi.
Afyonkarahisar’da cinsel istismar suçundan 10 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs jandarmanın takibi sonrası yakalandı.
Dikkat ve odaklanma sorunları ile motor becerilerinde eksiklik olan 4 yaşındaki Elif Sare, Esenyurt Belediyesi'nden aldığı Duyu Bütünleme Eğitimi’yle kısa sürede büyük gelişme gösterdi. Elif Sare’nin annesi Aysel Doğan, “Birçok şeyi yapamıyordu. Çok hareketli bir çocuktu.
Trabzon İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan, emlak piyasında iyileşme olması için arz talep meselesinin olması gerektiğini belirterek, “Pandemi öncesinde şantiye alanı olan Trabzon’umuzda şuan maalesef inşaat yapılmıyor, şantiye alanları yok. Bunu arz talebe dayandırdığımız zaman ortada bir proje olmayınca vatandaşın alacağı konut yok” dedi.
Eskişehir'de vatandaşlar belli günlerde kurulan Antika Pazarı'ndan memnun kalırken, son 6 ayda oldukça arttığı belirtilen yoğunluk antikacıları motive etti.
Samsun'da kız istemeden dönen ailenin içinde bulunduğu otomobil alev alev yanarken, araçta bulunan 2'si çocuk 6 kişi ölümden döndü.
Bursa'nın Yenişehir ilçesinde kavşakta iki aracın karıştığı bir kişinin öldüğü diğerinin ise ağır yaralandığı feci kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kazada kırmızı ışık ihlali yapan ve yüzde 89 kusurlu sayılan avukat kadın sürücü ise çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı. Hayatını kaybeden Serkan Yıldızhan'ın oğlu İsmail Yıldızhan, adalet istedi.
Esenyurt'ta, 16 yaşındaki çocuk, kız arkadaşına laf attığını iddia ettiği yaşlı adamı parkta döverek öldürdü. Olay anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
Rusya’ya ait Volgoneft 212 petrol tankerinin Karadeniz ile Azak Denizi'ni birleştiren Kerç Boğazı’nda batması sonucu 14 denizciden 1’i hayatını kaybetti, Volgoneft-239 petrol tankeri ise sürüklendi.
Rize’de kar yağışı nedeniyle 8 ilçede 38 köy yolu ulaşıma kapandı.
Ordu'nun Ünye ilçesinde, Yunus Emre Off-Road Spor Kulübü tarafından düzenlenen off-road ve trekking etkinliği, adrenalin tutkunlarını bir araya getirdi.
Muğla'nın Marmaris ilçesinde soğuk algınlığına bağlı halsizlik şikayetiyle hastaneye kaldırıldıktan sonra tetkiklerinin daha geniş kapsamlı yapılması için Menteşe'deki bir hastaneye sevk edilen sanatçı Ferdi Tayfur, ambulansla Muğla'ya getirildi.
