Çorum'da otomobiller çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı
20.09.2022 - 10:03ÇORUM'un Osmancık ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada sürücülerden Arif Kepür (68) hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı
- 0
- 0
- 612
ÇORUM'un Osmancık ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada sürücülerden Arif Kepür (68) hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı
RİZE Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) arasında ‘İnsan Hakları Alanında İş Birliği’ protokolü imzalandı.
Rize'de kadın kuaför salonu Bes Coiffure Cadde hizmete açıldı.
Rize Valisi Kemal Çeber, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Spor Bilimleri Fakültesi’nde kayıt için yedek listesinin 2’inci sırasında yer alan ve açılan kontenjanla ismi kazananlar listesinde yayınlanıp telefonla aranan Rizeli voleybolcu Cansu Karadereli’nin (18), sevinci kısa sürdü.
ZONGULDAK'ta eşinin kendisini aldattığından şüphelenerek kuzeni Sercan Kılıç (36) ile Ferdi Gebedek’i tabancayla ateş ederek öldüren, eşi N.K.’yi de darbeden Ali Kılıç’a, 50 yıl hapis cezası verildi. Pişman olduğunu söyleyen Ali Kılıç, “O zaman keşke daha uygun bir yöntemle çözebilseydim. O zaman daha olgun olabilseydim de farklı şekilde çözseydim” dedi.
SAMSUN’da, yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan Fatma (62) ve oğlu Haşim (41) Ertosun, otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza sonrası kaçan kimliği belirsiz sürücünün otomobili, 5 kilometre uzaklıkta yanmış bulundu.
ORDU’da bu yıl ilk kez düzenlenen ‘Zümrüt Fındık Festivali’ halk oyunları gösterisi ve kortej yürüyüşüyle başladı. 3 gün sürecek olan festivalde konserlerin yanı sıra çeşitli etkinlikler yapılacak.
BOLU'da, 23 yıldır böbrek yetmezliği yaşayan ve COVİD-19 geçirdikten sonra böbrekleri işlevini tamamen kaybeden Burakhan Erbay (30), eşinin verdiği böbrekle sağlığına kavuştu. Burakhan Erbay, "O benim kahramanım. 18 Eylül'de evliliğimizin 1'inci yılı dolacak. Süreç başladığında 9 aylık evliydik. Bundan sonra da inşallah sağlıklı günlerde ömür boyu devam edeceğiz" dedi.
ZONGULDAK'ta, tekkeden kendisini dışlattığı ve şeytanlarını üstüne saldığını iddia ettiği Almanya’dan tatil için gelen Murat Cura'yı (67) evinden çıktığında tabancasıyla 9 el ateş edip öldüren Erdoğan Kösepınar (56) ‘Tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan müebbet hapisle cezalandırıldı.
Erasmus+ Gençlik Değişimi projesi kapsamında yurt dışından gelen öğrenciler, Sakarya'da AFAD tarafından eğitim ve tatbikattan geçirilerek olası afet durumlarına hazırlanıyor.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Türkiye'nin gündeminde ne varsa hem hükümetin hem de partinin gündeminde olduğunu söyledi.
SİNOP'ta, park halindeki minibüse çarpan otomobildeki sürücü Furkan Çalışkan (23), hayatını kaybetti. Kaza anı ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
"İlk Evim İlk İş Yerim" sosyal konut projesinde vatandaşlar başvurularını ikinci gününde de sürdürüyor. Başvuru sayısı saat 11.40 itibarıyla 1 milyon 565 bin 841'e ulaştı.
Dünya Aferez Birliği Başkanı Prof. Dr. Fevzi Altuntaş, "Hastaların yüzde 91'inde tedaviye yanıt alındı, 25 aya kadar hastalık kontrolü sağlandı." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Aylık 250 lira ile 450 lira arasında değişen yurt ücretlerinde bu yıl da değişiklik yapılmayacağının müjdesini paylaşmak istiyorum." dedi.
RİZE'de, 19 yıl önce bisiklet kullanırken otobüsün çarptığı kazada bacaklarını kaybeden ve hayata sporla sarılıp, yüzme, dalış, snowboard ve yamaç paraşütü yapan Mustafa Beyaz (30), Karadeniz'de zorlu deneme gerçekleştirdi.
TOKAT'ın Reşadiye ilçesinde çıkan yangını söndürme çalışmalarından dönerken traktörüyle kaza geçirerek hayatını kaybeden Salih Kılıçaslan (72) son yolculuğuna uğurlandı.
MİLLİ Eğitim Bakanı Mahmut Özer, son 20 yılda eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek için ders kitaplarını ücretsiz verdiklerini belirterek, "Dün itibarıyla 153 milyon ders kitabı ücretsiz sıralarda öğrencileri bekliyorsa, yaklaşık 136 milyon yardımcı kaynağı da ücretsiz olarak öğrencilerimize ulaştırdık. Yardımcı kaynakla ilgili problemi, eğitim sistemimizden köklü olarak kaldırmış olduk" dedi.
KASTAMONU'nun Cide ilçesinde, incir toplamak için çıktığı ağaçtan düşüp kolu kırılan Nuri Çakar (45), hastanedeki ameliyatın ardından kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
