Vali Çeber'den 'Gaziler Günü' Mesajı

Vali Çeber'den 'Gaziler Günü' Mesajı

  • 0
  • 0

Rize Valisi Kemal Çeber, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Çeber'in mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Bağımsızlık ve istikbalimiz için canlarını seve seve feda etmeye hazır olan aziz milletimiz, şanlı tarihimizin her döneminde emsalsiz kahramanlık destanları yazmış, bunun sonucunda da şehitlik ve gazilik mertebelerine ulaşmışlardır. 

Ülkemizde huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşayabiliyorsak, bunda aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin payı büyüktür. 

Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak için canları pahasına cepheden cepheye koşan, bu uğurda şehit olmayı göze alan gazilerimiz, ülkemizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir. 

Bu nedenle millet olarak aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi her zaman sevgi ve saygıyla anmaktayız. Vatanseverlikleriyle övündüğümüz, unutulmaz hizmetleriyle örnek aldığımız gazilerimize ve şehitlik mertebesine ulaşmış vatan evlatlarına karşı yapılacak en anlamlı teşekkür, onların bizlere emanet ettiği ülkemize, milletimize ve bayrağımıza sahip çıkarmaktır. 

Millet olarak dün olduğu gibi bugün de onlardan aldığımız güç ve ilhamla, birlik ve bütünlüğümüzü koruyarak, hür ve bağımsız bir şekilde bu topraklarda yaşamaya devam edeceğiz. 

Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan kahraman gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize; onların ve şehitlerimizin değerli ailelerine minnet, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Haber :

Yorum Yap

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı atama kararı Resmi Gazete'de

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı atama kararı Resmi Gazete'de

  • 0
  • 0
Çıkan yangında 2 katlı ev kullanılamaz hale geldi

Çıkan yangında 2 katlı ev kullanılamaz hale geldi

  • 0
  • 0

Rize mandalinasının diğer adı nedir?