Sağanak nedeniyle 7 köy yolu ulaşıma kapandı
19.10.2024 - 10:21Bartın'da üç gündür aralıklarla devam eden sağanak, hayatı olumsuz etkiledi.
- 0
- 0
- 1062
Bartın'da üç gündür aralıklarla devam eden sağanak, hayatı olumsuz etkiledi.
Karabük'te, Filyos Çayı'nda cesedi bulunan Gabon uyruklu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'yı öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılanmasına devam edildi.
AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan Noterlik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu.
Düzce'de kuvvetli rüzgar ve sağanak etkili oldu.
Programda kullanılan ifadeler ile seçilecek program içeriği toplumun milli ve manevi değerlerine, genel ahlaka ve ailenin korunması ilkesine aykırı olmayacak, toplumsal yaşam alanı içerisinde sergilenemeyecek söz ve davranışlara izin verilmeyecek.
Trabzon'un Of ilçesinde el ele veren 49 yaşındaki Gülhanım ve oğlu Metehan Aydın, hayvancılık yaparak aile ekonomisine katkı sağlıyor.
Sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Vural Çelik, 51 yaşında hayatını kaybetti.
Üniversite öğrencilerince geliştirilen ve ödül almayı başaran yapay zeka destekli proje kadınların hamilelik döneminde ve sonrasında karşılaşabileceği sorunlarla baş etmelerini sağlarken merak ettikleri pek çok soruya da anında yanıt veriyor.
Sakarya'da meslek lisesinin motorlu araçlar teknolojisi bölümünde okuyan 4 kız öğrenci, çoğunlukla erkeklerin tercih ettiği zorlu sektörde yer alabilmek için araç tamiri, bakımı ve onarımını öğreniyor.
Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK), ilaçlar, tıbbi cihazlar, özel tıbbi amaçlı gıdalar, biyosidal ve kozmetik ürünlerin takibine ilişkin yapay zeka destekli elektronik denetim (e-Denetim) sistemini hayata geçirecek.
Mersin Teknopark'ta kendi firmasını kuran 27 yaşındaki Yusuf Akı, devletten aldığı hibe desteğiyle bilgisayar ve mobil cihaz tabanlı oyun geliştirdi.
AK Parti milletvekillerince hazırlanan ve yargıda yeni düzenlemeler içeren 22 maddelik kanun teklifinin bu hafta TBMM Başkanlığına sunulması bekleniyor.
Rize'nin Kalkandere ilçesinde yaklaşık 20 yıl belediye başkanlığı yapan Nihat Çolak, 65 yaşamını yitirdi.
Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde kara yolunda yaban keçileri görüntülendi.
Rize eski İl Hakem Kurulu Başkanı Serdar Serdar, geçirdiği kalp krizi sonucu 45 yaşında hayatını kaybetti.
Televizyon programı 'Survivor' ile tanınan Rizeli ünlü dansçı ve oyuncu Hasan Yalnızoğlu, pankreas kanseri nedeniyle 50 yaşında hayatını kaybetti.
Kastamonu'da polis memuru, tartıştığı eşini tabancayla vurarak öldürdü.
Rize'nin Güneysu ilçesinde, Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı öncülüğünde ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle hayata geçirilen “Genç Kitaplar” projesi kapsamında, 2 Ekim Cumartesi günü önemli bir etkinlik düzenleniyor.
Çorum'da boşandığı eşini bıçaklayarak öldüren kişi ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
Samsun'da tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen 41 yaşındaki kadından alınan karaciğer ve kornealar 3 hastaya nakledilecek.
