Kovid-19 Savaşçıları Fırtına Vadisi'nde Yorgunluk Attı
22.06.2021 - 11:54Tatil için Rize'ye gelen bir grup sağlık çalışanı, Ardeşen ilçesindeki Fırtına Deresi'nin serin sularında rafting yaparak stres attı.
- 0
- 0
- 1025
Tatil için Rize'ye gelen bir grup sağlık çalışanı, Ardeşen ilçesindeki Fırtına Deresi'nin serin sularında rafting yaparak stres attı.
RİZE DEVLET HASTANESİ - 42 KALEM TEMİZLİK MALZEMESİ ALIMI
Gezi Parkı odaklı olaylar sırasında Berkin Elvan'ın yaralanıp hastanede hayatını kaybetmesine ilişkin davada, sanık polis memuru F.D. 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
TEMİZLİK MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR - DEVLET HASTANESİ KAÇKAR SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
Rize'de 'Özel İnsanlara Özel Proje' uygulamasıyla, işitme engelli ve okuryazarlığı olmayan vatandaşlar, kamu binaları girişlerine yerleştirilen ekranlardaki sesli, alt yazılı ve işaret dili seçenekli videolarla, kimseye ihtiyaç duymadan işlemlerini gerçekleştirebiliyor.
Rize'de anaokulu öğrencilerinin yaptığı resimler, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çocuk acil servisinin duvarlarını renklendiriyor.
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde ayakkabı giyerken belindeki ruhsatlı tabancası ateş alan kişi hayatını kaybetti.
Rize'nin Ardeşen ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirdi, bir kişi yaralandı.
İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ihtiyaç fazlası olan 150 adet hasta karyolası, yatağa bağımlı hastaların hizmetinde kullanılması için Rize’ye bağışlandı.
BOLU'da, alkol alan Engin Kocatürk (19), 3'üncü katın penceresinden düştü.
KASTAMONU'nun Cide ilçesinde direksiyon başında kalp krizi geçiren Hüseyin Baş'ın (67) kullandığı taksi,sahile uçtu.
BATMAN'da görevli doktor çift Gülsüm Kahveci Kılınç ve Şenol Kılınç’ın çocukları Toprak Kılınç (8), Covid-19 sonrası gelişen miyofasiyal ağrı sendromu (MAS) nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
TRABZON'da maske takmaktan yüzünde izler oluşan, bu sırada çektiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaşınca salgınla savaşan sağlıkçıların simgesi haline gelen yoğun bakım servisinde görevli hemşire Seher Altuncu, Çaykara ilçesinde düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi.
SAMSUN'da, K.Ş. (22), tartıştığı ağabeyi H.C.Ş.'yi (25) bıçakla yaraladı. K.Ş. gözaltına alınırken, ağabeyi ise hastaneye kaldırıldı.
BOLU TEM Otoyolu’nda, sürücüsünün tuvaletini yapmak için emniyet şeridine park ettiği kamyona çarpan hafif ticari araçtaki 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.
ANKARA'da, dün iş merkezinin kimyasal madde bulunan deposunda çıkan yangında ilk belirlemelere göre 20'den fazla iş yeri ve 14 araç zarar gördü.
Rize'de aşı ekipleri, kısıtlama günlerinde de aşılama çalışmalarını sürdürdü. 147 bin 715 doz aşının yapıldığı kentte ekipler, evinde ziyaret ettiği Melahat Ketancı'ya (81) ilk doz aşısını yaptı.
Rize'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Tuncay Maşalacı, istihdama büyük katkı sağlayacağını düşündükleri İyidere Lojistik Merkezi Projesine destek verdiklerini belirtti.
AK Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı, Rize'de devam eden yatırımları yerinde inceledi.
