Otomobil trafik levhasına çarptı: 3 yaralı
02.12.2024 - 20:03Artvin'in Ardanuç ilçesinde otomobilin trafik levhasına çarptığı kazada 3 kişi yaralandı.
- 0
- 0
- 695
Artvin'in Ardanuç ilçesinde otomobilin trafik levhasına çarptığı kazada 3 kişi yaralandı.
Sakarya'nın Karasu ilçesinde alabora olarak parçalanan tekneden düşen 70 yaşındaki adam, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Rize'nin Kalkandere ilçesinde İngilizce öğretmenliği yapan Kübra Tekin, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Emrah Özdemir, uyku düzenindeki bozuklukların kalp krizi ve felç riskini önemli ölçüde artırabileceğini bildirdi.
Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi yolunda özellikle sabah mesai giriş ve çıkış saatlerinde yoğun trafik nedeniyle büyük sıkıntılar yaşanıyor. Bölgedeki trafik sıkışıklığı, hastaneye ulaşmaya çalışan ambulansların ve hastaların gecikmesine neden olarak ciddi endişelere yol açıyor.
Çekmeköy'de ev alma konusunda para anlaşmazlığı nedeniyle çıktığı belirtilen silahlı kavgada, Rizeli Sabri Ekşi ve oğlu Yusuf Ali Ekşi hayatını kaybetti. 2 kişi deyaralandı.
Rize'de yolun karşısına geçmek isterken aracın çarptığı yayalardan biri hayatını kaybetti, diğeri ise ağır yaralandı.
Samsun'da un fabrikasındaki inşaat alanında derilen forkliftin altında kalan kalıp ustası hastanelik oldu.
Kırıkkale'de motosikletiyle evine dönen bir kişi, husumetlisinin silahlı saldırısında hayatını kaybetti. Cinayetin, zanlının annesiyle ölen kişinin gönül ilişkisi yaşadığı iddiasıyla bağlantılı olduğu öne sürüldü.
Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu ve iki çalışma arkadaşının bulunduğu araç, zincirleme trafik kazasına karıştı. Başkan Yazıcıoğlu, kendi imkanları ile hastaneye gitti.
Düzce'de 1 kişi otomobilde silahla vurulmuş halde ölü bulundu.
Giresun'da uzak köylerdeki çocukları kitaplarla buluşturan Gezici Kütüphane, masal, boyama ve sokak oyunları etkinlikleriyle de çocuklara mutlu anlar yaşatıyor.
Karabük'ün Safranbolu ilçesinde cipin arızalanan otomobile çarpması sonucu 2'si çocuk 3 kişi yaralandı.
Kreş ve okul çağındaki çocukların yılda 6 ila 8 kez üst solunum yolu enfeksiyonu geçirmelerinin normal kabul edilebileceğini belirten Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Alper Tunga Özbek “Dirençli ya da yüksek ateş, halsizlik, iştahsızlık ve sıvı tüketiminde azalma gözlemlerseniz çocuğunuzu mutlaka doktora götürün” dedi.
İstanbul Avcılar’da yabancı uyruklu bir kadının evlilik dışı ilişkisinden olan bebeğini madde kullanmak için girdiği metruk binada bakımsız bırakması polis ekiplerini harekete geçirdi.
Bartın’da kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu yaşları 21 ile 23 arasında değişen 5 genç hayatını kaybetti.
Mersin'in Mut ilçesinde bir kişi, tartıştığı komşusunu öldürüp intihar etti.
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nde okuyan 20 yaşındaki genç kız, Serdivan ilçesinde yaşadığı evde arkadaşı tarafından yatağında ölü bulundu.
İstanbul'da erken evrede kolon kanseri teşhisi konulan 24 yıllık öğretmen Süleyman Topsakal, Öğretmenler Günü'nde yapılan ameliyatla bağırsaklarındaki kitleden kurtuldu.
Ankara'da yaşayan 37 yaşındaki Erdoğan, gençlik yıllarında otomobil sporlarına ilgi duymaya başladı.
