Türkiye'de çocukların yüzde 82,7'si internet kullanıyor
22.12.2021 - 17:56Türkiye'de 6-15 yaş grubu çocukların yüzde 55,6'sının bilgisayar, yüzde 82,7'sinin internet, yüzde 64,4'ünün cep telefonu kullandığı belirlendi.
- 0
- 0
- 960
Türkiye'de 6-15 yaş grubu çocukların yüzde 55,6'sının bilgisayar, yüzde 82,7'sinin internet, yüzde 64,4'ünün cep telefonu kullandığı belirlendi.
İçişleri Bakanlığı, Türkiye genelinde etkisini göstermeye başlayan soğuk havalar nedeniyle 81 il valiliğine "Kalacak Yeri Olmayan Vatandaşlar" ve "Sokak Hayvanları" konulu iki genelge gönderdi.
DOZİMETRE HİZMETİ ALINACAKTIR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ - GÜMÜŞHANE SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında sahasında Yeni Malatyaspor’u 1-0 mağlup eden Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, “Yine bir iç saha maçı, yine galibiyet. Bizim için sevindirici, en azından sahamızdaki güçlü oyunumuzu sürdürüyoruz” dedi.
Şırnak Valiliği ve Belediyesi ile Rize Belediyesi iş birliğiyle, gönül köprüleri ve kardeşlik bağlarının pekişmesi amacıyla "Hamsi Günü" etkinliği gerçekleştirildi.
Her 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayısı, 4-10 Aralık'ta İstanbul, Ankara ve İzmir'de azaldı.
Şırnak Valiliği ve Belediyesi ile Rize Belediyesi iş birliğiyle, gönül köprüleri ve kardeşlik bağlarının pekişmesi amacıyla "Hamsi Günü" etkinliği gerçekleştirildi.
Süper Toto Süper Lig’in Karadeniz ekiplerinden Çaykur Rizespor’un 31 yaşındaki Hırvat asıllı orta saha oyuncusu Damjan Djokovic, 2021-2022 sezonunu ve Çaykur Rizespor’u değerlendirdi. Takımının yanı sıra şehri de anlatan Djokovic Rize’ye olan hayranlığını da “Rize’de olmaktan mutluyum” ifadeleriyle dile getirdi.
Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında 19 Aralık Pazar günü sahasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, "İnşallah Yeni Malatyaspor maçında oyunumuzu rakibe kabullendirip iyi bir sonuç ile sahadan ayrılırız." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022 yılında asgari ücretin en alt 4 bin 250 lira olarak uygulanacağını, çalışanın evli olmasına ve çocuk sayısına göre bu rakamın daha da yükseleceğini söyledi.
Rize'nin Ardeşen ilçesindeki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mobilya bölümü öğrencileri, bölge turizminde talebin artmasıyla bungalov üretiyor.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, kamu kurum ve kuruluşlarındaki 517 kadroya, şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması yapıldı.
KARAYOLLARI 10 BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ, 101 ŞUBE (GÜMÜŞHANE) VE 106 ŞUBE (BAYBURT) ŞEFLİKLERİ YOLLARINDA RUTİN YOL BAKIM, YAPIM VE ONARIM İLE KAR VE BUZLA MÜCADELE İŞLERİNİN YAPILMASI
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından, il bazında her 100 bin nüfusa karşılık gelen Kovid-19 vaka sayılarının yer aldığı haritayı paylaştı.
AKARYAKIT SATIN ALINACAKTIR GÜMÜŞHANE İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
Türkiye'nin çeşitli illerinde daha önce 139 kez çatılara çıkarak intihara teşebbüs ettiği öğrenilen şahıs, bu kez Rize’nin Pazar ilçesinde 6 katlı binanın çatısına çıktı.
İngiltere'de salgının başındaki ilk önlemlerden olan evde çalışma uygulamasına, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) Omicron varyantı nedeniyle yeniden geçildi.
DSİ'nin Rize ve ilçelerinde içme ve kullanma suyu temin etmeye ve derelerdeki taşkın riskini azaltmaya yönelik çalışmaları devam ediyor.
Rize'de freni boşalan kamyonet, meydanda bir otomobile ve saksıya çarparak durabildi. Bazı vatandaşlar elleriyle kamyoneti durdurmaya çalışırken, taksi şoförleri araçlarını son anda kurtardı.
Çaykur Rizespor, alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Göztepe'yi 3-1 yenerek, evinde oynadığı üst üste dördüncü karşılaşmayı da kazandı.
