Rizeli oyuncudan eşine şok sözler
31.12.2023 - 09:07Ölümlü Dünya film serisinin yönetmeni Ali Atay, eşi Hazal Kaya’yla örnek evliliği hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.
- 0
- 0
- 7081
Ölümlü Dünya film serisinin yönetmeni Ali Atay, eşi Hazal Kaya’yla örnek evliliği hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.
Rize’ de bir grup gencin organize ettiği Özgür Sesler Platformu, sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor.
Rize'de kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Ömerhan Kantaroğlu'nun ismi görev yaptığı Rize’nin Çamlıhemşin ilçesindeki kütüphaneye verildi.
Box Office Türkiye'den derlenen bilgilere göre, 491 filmin vizyona girdiği yıl içinde toplam izleyici sayısı 31 milyon 280 bin 896 olarak kaydedildi.
Samsun'da on yılı aşkın süre bankacılık sektöründe çalışan 41 yaşındaki Elif Kırbaş, hobisini mesleğe dönüştürerek açtığı atölyede kadınlara seramik yapımını öğretiyor.
Çeyiz kültürü açısından zengin bir öğelere sahip Trabzon’da Olgunlaşma Enstitüsü tarafından düzenlenen 'Saklı Sandıklar Sergisi' ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Riyad'da oynanması planlanan Türkiye Süper Kupa maçı, müsabaka öncesi yaşanan kriz nedeniyle iptal edildi. İşte maçın iptal olmasına neden olan olaylar.
Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Fenerbahçe, Turkcell Süper Kupa maçının organizasyondaki bazı aksaklıklar nedeniyle ortak kararla ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bu akşam oynanacak olan Turkcell Süper Kupa maçı öncesi "Atatürk pankartı" krizi yaşandığı iddia edildi.
Rize'de jandarma ekipleri tarafından iki ilçede yapılan operasyonlarda kaçak silah imalathanesi ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.
Maden Teknolojisi ve Yer Bilimleri Uzmanı Serkan İçelli, Yedisu fayı üzerinde 7 büyüklüğünde deprem beklemediğini söyledi.
Gümüşhane’de karşıdan karşıya geçmeye çalışan üniversite öğrencisine otomobil çarptı. Kazada yaralanan öğrenci hastanede tedavi altına alınırken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
İsrail'in bu gece abluka altındaki Gazze Şeridi'nin farklı yerlerine düzenlediği saldırılarda en az 45 Filistinli öldü, onlarca kişi yaralandı.
Asgari ücretin, 2024'te brüt 20 bin 2 lira 50 kuruş,net 17 bin 2 lira 12 kuruş olarak belirlenmesiyle işsizlik ödeneğinden Genel Sağlık Sigortası primine, kıdem tazminatından staj ücretine kadar birçok kalemde 1 Ocak itibarıyla değişiklik yaşanacak.
Rize’nin Ardeşen ilçesinde bir kıraathane sahibinin iş yerinin camına astığı "Yarım çay bulunur" yazısı görenleri güldürüyor.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışan emeklilere verilecek 5 bin liranın bugün banka hesaplarına yatırılacağını bildirdi.
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan, Rize'nin Pazar ilçesinde restorasyonu tamamlanan tarihi Ciha Kalesi'nde incelemelerde bulundu.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışan emeklilere verilecek 5 bin liranın yarın banka hesaplarına yatırılacağını bildirdi.
Samsun'un Bafra ilçesindeki bıçaklı kavgada bir kişiyi öldüren, bir kişiyi de yaralayan zanlı adliyeye sevk edildi.
Çorum'un Alaca ilçesinde hakkında kayıp ihbarı yapılan kişinin cansız bedenine ulaşıldı.
