Samsun'da gümrük kaçağı elektronik sigaralar ele geçirildi
15.02.2024 - 17:02Samsun'da gümrük kaçağı 49 elektronik sigara ele geçirildi.
- 0
- 0
- 3824
Samsun'da gümrük kaçağı 49 elektronik sigara ele geçirildi.
Samsun Sağlık Müdürü Mustafa Uras, 2023 yılında kentte 123 bin kişinin kanser taramasından geçirildiğini, tarama yaptıran her 100 kişiden 3'ünde bir kanser riski tespit edildiğini bildirdi.
CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, yaş çay alım fiyatının en az 23 TL olması gerektiğini belirtti.
Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu.
Ardahan'da düzenlenen Yıldızlar Kız Basketbol Bölge Şampiyonası'nda birinci olan Çaykur Ortaokulu, şampiyonluğu horon eşliğinde kutladı.
ürkiye genelindeki ocak ayı yağışları, uzun yıllar normaline göre yüzde 25, geçen yılın ocak ayı yağışlarına kıyasla ise yüzde 100'den fazla arttı. Rize bu ayda en çok yağış alan il oldu.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik Rize’nin de aralarında olduğu 14 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda, 42 şüpheli yakalandığını bildirdi.
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde 73 yaşındaki bir şahıs sahte alkollü içki imal ettiği ve piyasaya sürdüğü gerekçesiyle gözaltına alındı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Rize'den 7 ilçe ve 6 beldede belediye başkan adaylarını açıkladı.
Çiftlik Bank davası sanığı ’Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın’ın da aralarında bulunduğu 20 sanığın yargılanmasına devam edildi. Tahliye edilen Osman Naim Kaya, “Uruguay’da kara para aklanmasına yardımcı olmaktan 4 yıl 6 ay hapis cezası aldım” dedi.
Geleceğin Teknoloji Yıldızları Programı kapsamında 81 ildeki 139 Deneyap Teknoloji Atölyesi’nde, öğrencilere 11 farklı alanda 36 ay ücretsiz teknoloji eğitimi verilecek.
Büyüklüğü 202 milyar 714 milyon 190 bin liraya ulaşan İşsizlik Sigortası Fonu, geçen yıl 45 milyar lira, bu yılın ocak ayında ise 5,4 milyar lira faiz geliri elde etti.
Beyoğlu'ndaki terör saldırısı davasında cumhuriyet savcısı, saldırının faili Ahlam Albashır'ın, toplamda 7 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 1949 yıldan 3 bin 9 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi.
Trabzon'da düzenlenen iki uyuşturucu operasyonunda toplam 30 kişi hakkında işlem başlatıldı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre, Rize ve çevresinde çığ beklendiği bildirildi.
Rize Karate Takımı, Gümüşhane’de düzenlenen gençler karate müsabakalarında madalya kazanma başarısı gösterdi.
Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın, Anadolu Üniversitesi’ne karşı aldıkları 3-1’lik mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamada, “Bu takımın kaptanı benim ve bundan sonra da kaptanlık nasıl yapılır görecekler” dedi.
Rize'nin İyidere ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
İstanbul ve Samsun'da düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 7 şüpheliden 4'ü tutuklandı.
Zonguldak'ta üzerinde sahte para ele geçirilen şüpheli tutuklandı.
