Bayburt'ta uyuşturucu madde ele geçirildi
07.11.2024 - 13:40Bayburt'ta araçta yapılan aramada 31,99 gram esrar ele geçirildi.
- 0
- 0
- 962
Bayburt'ta araçta yapılan aramada 31,99 gram esrar ele geçirildi.
Karadeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsünce yetiştirilen ve 5-6 metre yüksekliğe ulaşan "vezir" adlı kenevir çeşidinin tohumluk hasadı gerçekleştirildi.
Rize'de emniyet ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 45 şahıstan 9'u tutuklandı.
Samsun'un Bafra ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 7 şüpheliden biri tutuklandı.
Artvin'de, "Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadelede Eğitim ve Önleme Faaliyetleri" konulu toplantı düzenlendi.
Rize ile birlikte Trabzon ve Samsun'da hırsızlık suçları işleyen şüpheli, emniyet ekiplerince yakalanarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.
Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında Çaykur Rizespor sahasında Trabzonspor'u konuk edeceği mücadelede hakem Zorbay Küçük düdük çalacak.
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan başkanlığında güvenlik ve asayiş bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Trabzon'da Organ Bağışı Haftası dolayısıyla farkındalık yürüyüşü düzenlendi.
Sinop'ta uygulamaya konulan "Büyük Temizlik" projesi kapsamında deniz kıyılarında oluşan yosunlardan gübre ve biyoplastik üretilecek.
Samsun'un Bafra ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alındı.
Spor Yorumcusu Osman Öksüz, Çaykur Rizespor U14-Trabzonspor U14 arasında oynanan maçta yaşanan olaylara ilişkin açıklamada bulundu.
Rizeli klasman hakemi İsmail Ertunç, dün Rize merkezde yumruklu saldırıya uğradı.
Düzce'de iki trafik kazasında 3 kişi yaralandı.
Van Valiliği, kentte yapılacak bazı eylem ve etkinlikleri 3 gün süreyle yasakladığını duyurdu.
Iğdır'da AK Parti İl Başkanlığı binasına satırla saldırıda bulunan şahıs gözaltına alındı.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "30 bin lira asgari ücreti hep beraber savunalım” dedi.
Düzce'de sürücüsünün yolu karıştırması sonucu inşaat çukuruna düşen otomobil takla attı. Kazada 1 kişi yaralandı.
FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, Kuveyt Futbol Federasyonu tarafından yapılan özel davet ve Merkez Hakem Kurulu onayıyla Al Salmiya ile El Arabi takımları arasında oynanacak mücadelede düdük çalacak.
Memleketi Erzurum'da bir caddeye ismi verilen emekli Korgeneral Zekai Aksakallı, açılışta yaptığı konuşmada, "Şanla şerefle dolu tarihimizde gördüğümüz en alçak, en sinsi, en kalleş saldırı olan 15 Temmuz darbe girişimi, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, milletimizin kahramanca direnişi ile bertaraf edilmiş ve hainlerin sinsi emelleri kursaklarında kalmıştır. Eğer darbe başarılı olsaydı kukla bir yönetimle ülkemiz parçalanma sürecine girecekti" dedi.
