Trabzon'da dereye yuvarlanan minibüsteki 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı
14.12.2024 - 19:57Trabzon'un Akçaabat ilçesinde minibüsün dereye yuvarlanması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
- 0
- 0
- 861
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde minibüsün dereye yuvarlanması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, sorunların çözülebilmesi için öncelikle doğru tespit edilmesi, doğru bir yol haritasının tanzim edilmesi ve çözüme yönelik eylem planlarının düşünceden eyleme dönüştürülmesi gerektiğini söyledi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bundan sonraki süreçte ciddi bir sıkıntı yaşanmadığı takdirde 2026'nın sonunda Kop Tüneli'ni bitireceklerini söyledi.
Amasya Şehit Ferhat Ünelli Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri metaverse ve artırılmış gerçeklikle bilime yolculuk gerçekleştirdi.
DEVA Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Engin Korkmaz, Rize merkezde oto alım-satım işiyle uğraşan galericilerin ortak bir oto galericiler sitesine sahip olmamasının, şehirde ciddi bir trafik ve yaya sorunu oluşturduğunu belirterek, "Satışa sunulan araçların kaldırımlara park edilmek zorunda kalması, yayaların kaldırımları kullanamamasına ve şehir içi düzenin bozulmasına yol açıyor." dedi.
Artvin'de üreticilere, "Çayda İyi Tarım Uygulamaları ve Organik Maviyemiş Üretimi" projesi kapsamında motorlu tırpan desteği sağlandı.
Bolu'da 31 yıl önce öğretmen ve okul müdürünün darp ederek felç bıraktığı İbrahim Akkaş, memleketi Mengen'de son yolculuğuna uğurlandı. Tabut başında gözyaşı döken acılı anne, "Sen eğitim şehidisin. Bütün vatan şehitlerimize selam söyle. Hepsi seni bekliyor" sözleriyle oğluna veda etti. 31 yıl boyunca yaşadıkları zorlukları anlatan aile bireyleri, müdür ve öğretmenin yeniden yargılanmasını istiyor.
Kayseri'nin Develi ilçesinde 'Bilişim Sistemleri Kullanılmak Suretiyle Dolandırıcılık' suçundan 7 ilde aranan ve 10 yıl 8 ay hapis cezası bulunan cezaevi firarisi polis ekiplerince yakalandı.
Trabzon'da okçuluğa yönelen 9 yaşındaki üçüzler Rüzgar, Yağmur ve Poyraz Cihan, bu branşta kendilerini geliştirmek istiyor.
Rize'nin Çayeli ilçesinde afetzedeler için inşa edilen 98 konutun, 60 gün içinde hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Çocuklarımızı korumak için yasal düzenleme yapma ihtiyacı artık zorunlu hale gelmiştir" dedi.
Bursa'da trafik polisleri bir kez daha sabır sınavından geçti. Ekiplerin şüphelenerek durdurduğu otomobilin sürücüsü alkollü çıktı. Yolcu konumunda bulunan alkollü şahıs, aracın bağlanacağını öğrenince çılgına döndü.
Samsun'un Bafra ilçesinde çocuğunu hastaneye götürürken otomobilin çarptığı yaya hastanelik oldu.
Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Yenimahalle Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Kur'an-ı Kerim'e geçen öğrenciler için tören düzenlendi.
Erzurum’da meydana gelen kazada, kamyon sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince evin kömürlüğüne daldı. Araçta sıkışan sürücünün imdadına ise itfaiye yetişti.
2025 yılında FIFA kokartı takmaya hak kazanan hakemler listesi açıklandı. FIFA tarafından onaylanan listede Süper Lig hakemlerinden Halil Umut Meler, Arda Kardeşler, Atilla Karaoğlan, Zorbay Küçük, Kadir Sağlam, Mehmet Türkmen ve Oğuzhan Çakır yer aldı.
Samsun'un İlkadım ilçesinde hakkında 57 yıl 3 ay 10 gün hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.
TFF Kadınlar 2. Ligi B Grubu'nda mücadele eden Rusumat-4 Spor'un 34 yaşındaki futbolcusu Ezgi Yurdakul ile teknik sorumlu eşi ve kulübün yöneticisi kayınvalidesiyle takımın başarısı için çaba gösteriyor.
Rize’de, “kanserle mücadele” adı altında vatandaşlardan para topladığı iddia edilen bir kişi, belediyeye gelen şikayetler üzerine ekipler tarafından yakalanarak İl Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.
Rize'nin Çayeli ilçesinde şehit Teğmen Ceyhun Kalyoncu için cenaze namazı kılınırken, aynı saatlerde 43 kilometre uzaklıktaki Fındıklı ilçesinde CHP'li belediye tarafından konser eşliğinde anıt açılışı gerçekleştirilmesi tepki çekti.
