Samsun’un kırsaldaki siber gözü; jandarma
26.04.2025 - 16:57Samsun İl Jandarma Komutanlığı, kırsal kesimlerde kentin siber gözü olmaya devam ediyor.
- 0
- 0
- 2117
Samsun İl Jandarma Komutanlığı, kırsal kesimlerde kentin siber gözü olmaya devam ediyor.
Çorum'da 2'nci kattaki evlerinin balkondan düşüp hayatını kaybeden 2 aylık Buğlem E.'nin ölümüyle ilgili tutuklu yargılanan annesi Eda Nur E. (26), 19 ay tutuklu kaldığı cezaevinden tahliye edildi.
TrabzonBüyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde yurtdışında yaşayan hayırsever gurbetçilerin katkılarıyla temin edilen 91 akülü ve 51 manuel engelli aracı ile çeşitli medikal malzemeleri taşıyan TIR Trabzon'a ulaştı. Araçlar, Engelliler Haftası’nda özel bireylere teslim edilecek.
Rize’nin İyidere ilçesi Belediye Başkanı Saffet Mete, Fethiye Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek hem yapılan hizmetleri anlattı hem de halkın sorularını yanıtladı.
HAK-İŞ Konfederasyonu, bu yıl 1 Mayıs Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü’nü Rize’de kutlama kararı aldı.
SEFO diye bilinen şarkıcı Seyfullah Sağır’ın memleketi Samsun’daki aile evinde çıkan yangın söndürüldü.
Kartal'da kontrolden çıkan otomobil istinat duvarı ile inşaat halindeki binanın boşluğunda asılı kaldı. Otomobil içerisinde bulunan 4 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Rize İl Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri, 2025 yılı içerisinde motosiklet sürücülerine yönelik yoğun denetimler gerçekleştirdi.
Samsun Canik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Biyomedikal Teknolojileri alan öğretmeni Merve Arslan, “Lisemizde biyomedikal cihazlar ile uygulamalı olarak eğitim alan öğrenciler, mezun olduklarında işlerine son derece tecrübeli şekilde başlıyorlar” dedi.
Rize ile Artvin’in turizm potansiyelini artırmak amacıyla kurulan Kaçkar Turizm Birliği Meclis Toplantısı, Rize Valiliği'nin ev sahipliğinde düzenlendi.
Rize’den bir heyet, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile Ankara’da bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ana gündem maddesi çay sektörü ve bölgedeki üreticilerin talepleri oldu.
Erzurum’da bir süredir gündemde yer tutan süt sektörünün sorunları ile ilgili önemli bir buluşma oldu.
2025 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’nin başkanlığında gerçekleştirildi.
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hikmet Öksüz, "20. yüzyılı enformasyon yüzyılı olarak değerlendiriyoruz. Bu enformasyon süreçleri Emeni meselesi üzerinde Türk milletinin aleyhinde çok yoğun bir şekilde kullanılmıştır." dedi.
Samsun’da Canik Belediyesi tarafından TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında destek almaya hak kazanan ve Karadeniz Bölgesi’nde türünün ilk ve tek büyük ölçekli etkinliği olma özelliği taşıyan Canik Bilim, Kültür ve Sanat Festivali (CANİKFEST) bugün başladı.
Avrupa Halter Şampiyonası’nda rekor kırarak Avrupa Şampiyonu olan milli sporcu Yusuf Fehmi Genç, memleketi Ordu’da törenle karşılandı.
Trendyol Süper Lig'in 33. hafta hakemleri açıklandı. Kayserispor - Çaykur Rizespor maçını kim yönetecek? İşte hakemlerin listesi...
Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bir ortaokulda öğretmen, teneffüs bitiminde tartıştığı öğrencisinin okula gelen velisi tarafından darp edildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıs, çıkartıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Geçtiğimiz günlerde 11 ton küflenmiş ve kurtlanmış ceviz içi ele geçirilen Şanlıurfa'da şimdi de 2 ton küflenmiş ve son tüketim tarihi geçmiş lokum ele geçirildi.
Türkiye'nin sofralık kayısı üretiminde ilk sırada yer alan Mersin'in Mut ilçesinde açıkta ilk hasat yapıldı. Mut Ziraat Odası Başkanı Muharrem Yılmaz, ilk ürünlerin halde 400-500 TL arasında alıcı bulduğunu, bundan sonra ise bir süre 200-250 TL bandında olacağını söyledi.
