Trabzon'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi
25.07.2023 - 13:48Arsin ilçesinde akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi.
- 0
- 0
- 16909
Arsin ilçesinde akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi.
Trabzon'un Maçka ilçesinin Yazlık mahallesinde Türk oba çadırı kültürüyle müşterilerine hizmet veren Salih Kantarcı ve eşi Ayşegül Kantarcı, her yıl yüzlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor.
Trabzon’un Ortahisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan Yenimahalle-Beşirli arasındaki sahil kesiminde “Denize girmek tehlikeli ve yasaktır” tabelasına rağmen yasağa uymayanlar dikkat çekiyor.
Adana'nın Kozan ilçesinde 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Dün akşam üstü saatlerinde bir kişinin ölümüyle neticelenen bıçaklı kavgada yararlanan Sedat Semavi Sarı’nın tedavisine RTEÜ Eğitim Araştırma Hastanesinde devam ediliyor.
Rize'de kira artışı nedeniyle çıktığı iddia edilen bıçaklı kavgada, sokak ortasında öldürülen Halil İbrahim Ak (26) son yolculuğuna uğurlanıyor.
Çaykur Rizespor, ikinci etap Erzurum kampındaki hazırlık maçında Antalyaspor ile berabere kaldı.
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 0,11 değer kazanarak günü 6.695,14 puandan tamamlayarak tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştirirken, gördüğü en yüksek seviye rekorunu 6.807,95 puana taşıdı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Keziban Yazıcı, TÜBİTAK 1007 Projesi ve Çay Eğitim Projesi kapsamında iş birliğine yönelik çalışmalar yapmak üzere Japonya’nın en büyük çay üreten bölgesi olan Shizuoka eyaletinde teknik incelemelerde bulundu.
Çaykur Rizespor ile Antalyaspor ile arasında oynanacak hazırlık maçının ilk 11'i belli oldu...
Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor Senegalli genç futbolcu Oumar Diouf'u kadrosuna kattı.
Süper Lig’in başlamasına 2 haftadan az bir süre kala Çaykur Rizespor’da henüz resmi bir transfer anlaşma açıklaması yapılmadı.
Ukrayna’dan gelen dansçılar yaşanan savaşa tepki çekmek için siren ve bomba seslerinin eşliğinde dans gösterisi yaptı.
Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen 31. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali devam ediyor.
Elazığ'da 2 bin 500 rakımlı Akdağ’ın yaylasında ailesiyle birlikte hayvancılık yapan 14 yaşındaki Muhammet Halil Yazar, bir yandan çobanlık yapıp bir yandan da ailesine yardım ediyor.
Giresun'un Tirebolu ilçesinde geleneksel 'Fındık Festivali` düzenlendi.
Çaykur Rizespor Erzurum’da ikinci etap kamp çalışmalarıyla hazırlıklarını devam ederken bugün 3. Hazırlık maçında Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki yerleştirme sonuçlarını, "http://www.meb.gov.tr" internet adresinden açıkladı.
Erzurumlu ayakkabı ustası Bayram Koyuncu, 40 metrekarelik atölyesinde 43 yıldır sığır ve keçi derisinden el yapımı ayakkabı üretiyor.
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftaya yüzde 0,63 artışla 6.730,03 puan ile rekor seviyeden başladı.
