Çaykur Rizespor’da transfer raporu; kimler geldi kimler gitti

Çaykur Rizespor’da transfer raporu; kimler geldi kimler gitti

  • 1
  • 0

Süper Lig’in başlamasına 2 haftadan az bir süre kala Çaykur Rizespor’da henüz resmi bir transfer anlaşma açıklaması yapılmadı.

Çaykur Rizespor transfer haberleri, Çaykur Rizespor kimleri transfer etti, kimleri gönderdi, yabancı transferleri kimler, Çaykur Rizespor transfer raporu, kimler geldi kimler gitti.

İşte Çaykur Rizespor’un şu ana kadar transferleri 

Çaykur Rizespor şu ana kadar bir tek Teknik Direktör İlhan Palut imza attı. Hiçbir futbolcu ile resmi anlaşma henüz yapamadı. 

KİRALIKLAR GERİ GÖNDERİLDİ
Sezonu 1. Lig’de 2’inci olarak tamamlayarak Süper Lig’e yükselen Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Bülent Korkmaz ile yollar ayrıldı. Ayrıca takımda kiralık olan Abdullah Yigiter (Hatayspor’a döndü), Haqi Osman (Yeni Malatyaspor’a döndü), Ogün Özçiçek (Yeni Malatyaspor’a döndü), Kerem Kalafat (Besiktaş’a döndü), Emircan Altıntaş (Alanyaspor’a döndü), Bahadır Öztürk (Antalyaspor’a döndü) takımlarına geri dönen isimler oldu. 

Ayrıca kulüple sözleşmesi biten veya başka takımla anlaşan Yannick Bolasie, Alper Potuk, Ronaldo Mendes, Gökhan Gönül, Amilton ve Kubilay Kanatsızkuş takımdan ayrılan diğer isimler oldu. 

Öte yandan takımda düşünmediği için kamp kadrosunda yer almayan 9 isim Rize’de çalışmaya devam ediyor. Bu isimler ise Selim Ay, Koray Altınay, Ercan, Mia, Grovac, Hurk, Sefa Yılmaz, Piri, Papa. Bu futbolcular takım bulmazsalar kadroda yer almasalar forma giymeseler dahi sözleşmelerinde ki ödemeleri alacaklar.  

TRANSFERDE BAZI FUTBOLCULARLA İMZALAR ATILDI BONSERVİS SORUNLARI OLANLAR VAR!
Transferde Çaykur Rizespor’a görüşmeleri sürdürürken yaklaşık 20 oyuncu ile temamsta olduğu bilgisi alındı. İlhan Palut’un raporuna göre transferde ince eleyip sık dokuyan kulüp menajeri ve transfer komitesi henüz resmi transfer açıklaması yapamadı.  

Rizespor ile transferde imi geçen Kolombiyalı Kevin Medina, İspanyol Oscar Pinchi, Konyaspor’un stoperi Adil Demirbağ, Sivasspor’dan Uğur Çitçi, Tunuslu Oussama Haddadi, Trabzonspor’dan Siopis, Hüseyin Türkmen ve iki İsviçre liginden isim de öne çıkıyor. 

GENÇ TAKVİYELER YAPILACAK
Ayrıca genç oyuncular Manisa FK’dan Muhammet Taha Şahin, Somaspor’dan Eray Korkmaz, ve Muhammet Şengül SenagalliMame Mor Faye, Oumar Diouf ile de anlaşmaların sağlandığı imzaların birkaç gün içinde atılması bekleniyor.

Haber : Hüseyin Çatan

Yorum Yap

Rize'de jandarma ekiplerinden anlamlı huzurevi ziyareti

Rize'de jandarma ekiplerinden anlamlı huzurevi ziyareti

  • 0
  • 0
İş makinesinin devrildiği kazada sürücü hayatını kaybetti

İş makinesinin devrildiği kazada sürücü hayatını kaybetti

  • 0
  • 0

Türkiye ve Rize'de ilk çay ihracatı hangi yıl yapılmıştır?