Karadeniz Sahil Yolu'nun kenarı çöp dağına döndü
05.10.2023 - 10:51Artvin’in Arhavi ilçesinde Karadeniz Sahil Yolu üzerinde yol kenarında bulunan çöplük görenlerin tepkisini çekiyor.
- 0
- 1
- 3201
Artvin’in Arhavi ilçesinde Karadeniz Sahil Yolu üzerinde yol kenarında bulunan çöplük görenlerin tepkisini çekiyor.
Benzine 6 Ekim Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 17 kuruşluk indirim bekleniyor. Benzinde, bugünden itibaren geçerli olmak üzere 2 lira 7 kuruşluk bir indirim daha pompaya yansımıştı.
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, şiddetli yağışlarla heyelanların meydana geldiği Ardeşen ilçesine bağlı Tunca beldesinde incelemelerde bulundu.
Rize Ticaret Borsası (RTB) Başkanı Mehmet Erdoğan, çay sektöründeki ihracatın artırılmasını hedeflediklerini belirtti.
ÇAYKUR, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı anısına sınırlı sayıda özel koleksiyon çay üretti.
Vali Baydaş, Heyelan Olan Köylerde İncelemelerde Bulundu Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, dün akşam başlayan yoğun yağış sonrası heyelanların meydana geldiği Ardeşen ilçesine bağlı Tunca beldesinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan, 2023 yılının ilk 9 ayında Trabzon’u 1 milyon 138 bin 743 yerli ve yabancı turist ziyaret ettiğini belirterek Temmuz ve Ağustos aylarında en pik seviyenin yaşandığını söyledi.
Rize'de helikopter yardımıyla yüksek gerilim hatlarının bakımı yapıldı.
Otomobil ve hafif ticari araç pazarı, bu yılın eylül ayında yüzde 55,9 büyüyerek 96 bin 793 adet olurken, bu tüm zamanların en yüksek eylül ayı olarak kayıtlara geçti.
Yakın tarihlerde yurt dışından alınan telefonların kayıt işlemlerine getirilen yüksek harç bedeli tartışmalara yol açtı.
Rize’de dün yaşanan şiddetli yağışlar sonrası oluşan seller ile birlikte derelerin getirdiği odun ve kütük parçaları denize ulaşırken, yöredeki vatandaşlar kışlık yakacaklarını temin etmek için Karadeniz Sahili'ni doldurdu.
Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı kararı ile Rize'nin Derepazarı ilçesindeki bazı alanlar, kentsel dönüşüm ve gelişim projesi olarak ilan edildi.
Trabzon’da kurulan Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde düzenlenen etkinlikte ilkokul öğrencileri sokak hayvanları ile vakit geçirdi.
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş başkanlığında 'İl Göç Kurulu Koordinasyon Toplantısı' gerçekleştirildi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ), 27 Eylül - 1 Ekim tarihlerinde İzmir Çiğli Havalimanı'nda gerçekleştirilen TEKNOFEST'te yerini aldı.
Çaykur Rizespor’un Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında oynayacağı Samsunspor maçının hakem kadrosu belli oldu.
Trabzon’un Vakfıkebir ve Düzköy ilçeleri yayla sakinlerinin ortak kullandığı Beypınarı Yaylası’nda yapılan gölet yaylanın iklimini değiştirdi.
Rize'de şiddetli yağışın ardından hasar tespit çalışmaları sürdü.
Güneysu Gençlik Merkezi, engelli çalışanların özel ahşap biblo oyuncak ve hediyelik eşyalarını satışa sunarak hem topluma hem de ekonomiye katkı sağlamaya devam ediyor.
Rize'de jandarma ekipleri tarafından 14 gün içerisinde yapılan çeşitli operasyonlarda 10 bin 660 gram esrar ele geçirildi. Çeşitli suçlardan gözaltına alınan 165 şüpheliden 5'i tutuklandı.
