Yakakent'te suç unsuruna geçit yok
29.02.2024 - 17:55Samsun'un Yakakent ilçesinde şok asayiş ve NARVAS uygulaması yapıldı. Uygulamada radar tespit cihazı ve uyuşturucu ele geçirildi.
- 0
- 0
- 1995
Samsun'un Yakakent ilçesinde şok asayiş ve NARVAS uygulaması yapıldı. Uygulamada radar tespit cihazı ve uyuşturucu ele geçirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye ekonomisi geçen yıl depreme ve diğer olumsuzluklara rağmen yüzde 4,5 büyüyerek çok önemli bir başarıya imza attı." dedi.
Araştırmacılar, musluk suyunu kaynatmanın yaygın bulunan mikroplastiklerin zararlı etkilerini azaltabileceğini tespit etti.
Hatay Defne Devlet Hastanesinde bugün dünyaya gelen bebek ilk doğum gününü 2028'de kutlayacak.
Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) 2023 verilerine göre, Rize'nin İkizdere ilçesindeki en kalabalık köy belli oldu.
Ordu’da polis ekipleri tarafından uyuşturucu ticareti ve kullanıma yönelik yapılan operasyonda 2 kişi tutuklandı.
Samsun'un Havza ilçesinde beyin kanaması geçiren ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 15 yaşındaki çocuk toprağa verildi.
Merkeze bağlı Taşpınar, Pekmezli, Küçükçayır, Güzelyurt, Karasu, Ambarlık, Karayemiş ve Yenikasarcılar Köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, hasbihalde bulunan İl Genel Meclis üyesi adayları köylerde yapılanları ve yapılmak istenenleri köy muhtarları ve vatandaşlardan dinledi.
AK Parti Derepazarı Belediye Başkan adayı Şaban Kalça yaptığı seçim çalışmalarında “Derepazarı’nda Allah’ın izniyle doğalgazın gelmediği tek bir hane bile kalmayacak” dedi.
Devlet Su İşleri (DSİ) 22. Bölge Müdürü Fatih Kişi, beraberindeki heyetle birlikte Rize'de devam eden taşkın kontrol projelerini yerinde inceledi.
Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, bazı firmaların ramazan öncesi kırmızı ette fiyat artışına giderek fırsatçılık yaptığını belirterek, fiyat artışlarından kasap esnafının da rahatsız olduğunu söyledi.
İzmir'in Bayraklı ilçesinde meydana gelen kazada iki tırın arasında kalan otomobil kağıt gibi ezildi. Korkunç kazada 32 yaşındaki otomobil sürücüsü kaza yerinde hayatını kaybetti.
Ordu'da yıl içinde hizmete alınması hedeflenen Ordu Şehir Hastanesi projesinin yüzde 93'ü tamamlandı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'in 28. haftasındaki karşılaşmaların hakemlerini açıkladı. Buna göre, Çaykur Rizespor-Kayserispor maçında Burak Pakkan düdük çalacak.
Rize’nin Güneysu İlçesi Adacami Mahallesi muhtar adayı Musa Kalender, seçilmesi ardından mahallede bekleyen sorunların bir an önce çözülmesi için yetkililerle uyum içerisinde çalışacaklarını söyledi.
Brent petrol ve döviz kurunda yaşanan dalgalanma LPG, benzin ve motorin üzerinde etkili olmaya devam ediyor. 1 Mart'tan itibaren motorine 1 lira 35 kuruş indirim gelmesi bekleniyor.
Rize’de veli ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen yemek yarışması renkli görüntülere sahne oldu.
Samsun’un Atakum ilçesinde yeni yapılan bir okulun bahçesinde göçükler, dış cephe duvarlarında ise çatlaklar meydana geldi.
Kastamonu’da apartman içerisinde yakınlarıyla tartışan şahıs, etrafa rastgele ateş açtı. Apartmanda yaşanan gürültü sebebiyle olaya bakmak için kapıya çıkan kişiler silahtan çıkan saçmalara maruz kalırken, olay sonucu bir kişi öldü, üç kişi de yaralandı.
