Çıra toplamaya gittiği ormanda kayboldu, 5 saat sonra bitkin halde bulundu
24.10.2022 - 18:08RİZE’nin İkizdere ilçesinde çıra toplamak için gittiği ormanda kaybolan Yılmaz Ekşi (66), ekipler tarafından 5 saat sonra bitkin halde bulundu.
- 0
- 0
- 643
RİZE’nin İkizdere ilçesinde çıra toplamak için gittiği ormanda kaybolan Yılmaz Ekşi (66), ekipler tarafından 5 saat sonra bitkin halde bulundu.
Rize Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Galip Koç, esnafın perakende yasasının TBMM’den çıkarılması yönünde beklenti içerisinde olduğunu belirtti.
İNŞAAT İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ-TİREBOLU DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Ankara Devlet Opera ve Balesi, Göbeklitepe Operasını Başkent Kültür Yolu Festivali kapsamında izleyiciyle buluşturdu.
Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) Yönetim Kurulu Başkanı Baran Çelik, Sınırda Karbon Düzenlemesi Yönetmeliği'nin 1 Ocak 2023'ten itibaren üç yıllık bir geçiş süreci uygulanarak yürürlüğe gireceğini söyledi.
Afyonkarahisar'da yaşayan 44 yaşındaki 3 çocuk annesi doktor Gülsün Ateş Doğan, aşırı kiloları nedeniyle hayatı zorlaşınca obezite cerrahi yöntemiyle 54 kilo verdi.
Avrupa Tıp Uzmanları Birliği Nadir ve Tanısız Hastalıklar Komisyonu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ceylaner, Türkiye'de yaklaşık 7 milyon kişide nadir hastalık bulunduğunu söyledi.
Edirne'de, Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalanan terör örgütü PKK şüphelisi tutuklandı.
SAĞLIK Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, "Covid-19 sonrası hayatı zora giren hastalar var ve bunların bir kısmı bu hastalığı ayakta hafif geçirmiş kişiler.
SAMSUN'da kontrolden çıkıp ağaca çarpan otomobilde sürücü Enes Yıldız (21) hayatını kaybetti, 2 aylık eşi Gülendam Korkmaz Yıldız (21) ile arkadaşı Yalçın Tunç (21) yaralandı.
SAMSUN'da kız istemeden dönen ailenin içinde bulunduğu otomobilin, diğer otomobille çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.
YENİDEN Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Millet İttifakı'nın eleştirerek, "Bunlar kendilerine değişik gündemler bulup, kayıkçı kavgası ile Türkiye'nin gündemini işgal edip, 85 milyonu oyalama peşindeler" dedi.
TOKAT'ın Pazar ilçesinde araç çarpması sonucu yaralanan köpek jandarma ekipleri tarafından veterinere götürüldü.
TRABZON’un Maçka ilçesinde fidan dikimi için çıktıkları yayla yolunda, uçuruma yuvarlanan kamyonette hayatını kaybeden orman işçisi Metin Yolcu (57), İlçe Orman İşletme Şefliğinde düzenlenen tören sonrası toprağa verildi.
RİZE’nin Çamlıhemşin ilçesinde doğa tutkunu Bülent Birgül, Galler Düzü’nden, Samistal Yaylası’na 17 kilometlerik karla kaplı yolda bisiklet sürdü.
SAMSUN'un Atakum ilçesinde kent ormanının içindeki boş bungalov çıkan yangında küle döndü.
DOĞU Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkınma İdaresi bölgede turizm çeşitliliğini artırmak için 4 projeye destek verdi.
GÜMÜŞHANE'nin Şiran ilçesinde 3,5 kilometre boyunca yatağında ağaç ve otların büyüdüğü, taş ve çakılların biriktiği Şiran Deresi, olası lokal ve şiddetli sağanak sonrası taşkın riski ile karşı karşıya.
DÜZCE’nin Gümüşova ilçesinde kahvede oyun sırasında çıkan kavgada Nevzat Karadeniz tabancasını ateşleyerek İrfan Bıçakçı’yı vurdu.
TÜRKİYE Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Sibel Suçiçmez, Bartın’ın Amasra ilçesindeki maden ocağında 41 kişinin yaşamını yitirdiği grizu patlamasına ilişkin, “Barolar Birliği olarak, soruşturma ve yargılama aşamasında her alanda yer alacağız.
