MHP, Rize adayları belli oldu
19.01.2024 - 18:39Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart seçimleri için adaylarını açıkladı. Buna göre, Rize'den 3 ilçenin belediye başkan adayı da belli oldu.
- 3
- 0
- 5027
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart seçimleri için adaylarını açıkladı. Buna göre, Rize'den 3 ilçenin belediye başkan adayı da belli oldu.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut'un yanı sıra MKE Ankaragücü ve Çaykur Rizespor'u Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2024 yılının ilk sınavı olan Elektronik Yabancı Dil Sınavı’nı (e-YDS) yarın yapacak.
Giresun'da düzenlenen Okul Sporları Hentbol Gençler Yarı Final müsabakalarında namağlup şampiyon olan Güneysu Spor Lisesi, Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.
Sinop’ta "Temel Sektörlerin Rekabetçiliğinin Artırılması Projesi Pazar Çeşitlendirme Faaliyetleri" kapsamında su ürünleri ihracatının desteklemesi amacıyla Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) öncülüğünde düzenlenen alım heyeti organizasyonuyla İspanyol alıcılar ile Sinoplu su ürünleri üreticileri bir araya geldi.
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Kuyumcu, Karalahana hakkında yapılan olumsuz eleştirilere sert bir tepki göstererek, Alanyaspor Çaykur Rizespor maçı için özel uçak ikramında 600 adet Karalahana sarması dağıttı.
MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Çaykur Rizespor'un kendisine yönelik yaptığı paylaşıma ilişkin açıklamalarda bulundu.
Rize'de, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde (RTEÜ) düzenlenen konferansta, yapay zekanın sağlık alanındaki etkileri hakkında görüşler değerlendirildi.
Samsun’da 18 yaşındaki yabancı uyruklu bir genç evinde ölü bulundu.
Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, yarıyıl tatili için otobüs biletlerinin tükendiğini ve ek seferler konulduğunu belirterek, "Yarıyıl tatili boyunca toplam 3 bin ek sefer yapılması planlandı." dedi.
Bakan Tekin, "Ara sınıflar için özel okulların fiyatlarını belirleme yetkisi Milli Eğitim Bakanlığında "Ara sınıflarla ilgili yönetmelik hükümlerine tabiler. Ama başlangıç sınıflarıyla ilgili fiyat belirleme yetkileri özel okullarda." dedi.
Türkiye'nin serbest bölgeler dahil toplam makine ihracatı 2023'te önceki yıla göre yüzde 11 artarak 28,1 milyar dolar oldu.
Rize'nin eşsiz güzelliklerinden biri olan Handüzü Yaylası'nda konumlanan Flora Handüzü Resort & Bungalov'un Genel Satış ve Pazarlama Müdürü Dilara Şahin, Rize Takip Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulundu.
Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Alanyaspor-Çaykur Rizespor maçının hakemi belli oldu.
Amasya'nın Suluova ilçesinde devrilen minibüsün sürücüsü yaşamını yitirdi.
Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'de 12. kez Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.
Çalışma hayatıyla ilgili düzenlemeler içeren İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.
Trabzon'un Araklı ilçesinde ahıra giren kurt 10 koyunu telef etti.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, bakanlığın merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere toplam 930 sözleşmeli personel istihdam edeceklerini duyurdu.
Motorin fiyatı rekor kıracak! Yarın gece yarısından itibaren 1 lira 3 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Motorin fiyatı rekor kıracak! Yarın gece yarısından itibaren 1 lira 3 kuruş zam gelmesi bekleniyor.
