Atatürk Köşkü, Cumhuriyet’in 100. yılı resepsiyonuna hazırlanıyor
15.09.2023 - 12:12Mustafa Kemal Atatürk’ün vasiyetini yazdığı yer olarak bilinen Trabzon'daki Atatürk Köşkü’nde başlatılan restorasyon çalışmalarında sona gelindi.
- 1
- 0
- 2925
Mustafa Kemal Atatürk’ün vasiyetini yazdığı yer olarak bilinen Trabzon'daki Atatürk Köşkü’nde başlatılan restorasyon çalışmalarında sona gelindi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Eris varyantının 9 kişide görüldüğünü açıkladı. Koca, "Yurtdışı temaslı ve aynı ildeler. Mevcut tedbirlere ve gündelik hayatımıza devam edeceğiz." dedi.
Trabzon'da, evliliklerinde 57 yılı geride bırakan Cengiz ve Şükriye Alpaslan, coğrafi işaretli Sürmene bıçağı üretiminde de birbirine destek oluyor.
iPhone 15 tanıtımından sonra yeni modelin hayalini kuranlar ancak Türkiye fiyatlarını görünce hayal kırıklığı yaşayanlara güzel bir haber ile geldik. En ucuz iPhone 15 hangi ülkeden alınır, merak ediyorsanız yurt dışı fiyatlarına göre iPhone 15 Pro Max en ucuz hangi ülkede satılıyor, gelin birlikte bakalım...
AK Parti’nin Rize Pazar Belediye Başkanlığı’nın ilk aday adayı Furkan Namlı oldu.
Karadeniz Bölgesi’nde Ağustos ayında başlayan toplama işleminin ardından kurutulan fındıklar şimdilerde kırılarak kavuruluyor. Yöre halkı uzun kış günleri tüketeceği fındığı eskiden olduğu gibi artık kendisi yapmak yerine kırma ve kavurma işlemini son yıllarda artan kırma ve kavurma hizmeti veren işletmelerde yaptırıyor.
Giresun'un Uzuncakum mevkiinde 2021 yılında yapımına başlanan Türkiye'nin en büyük balıkçı barınağı projesinin yüzde 43’lük kısmının tamamlandığı ve 2025 yılında hizmete gireceği belirtildi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında havalimanlarımızı kullanan yolcu sayısının 220 milyona çıkarak yeni bir tarihi rekor kıracağımızı öngörüyoruz." dedi.
Trabzon'un Maçka ilçesinde Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri binasının temeli törenle atıldı.
Çaykur Rizespor’un Trendyol Süper Lig’in 5.haftasında oynayacağı Tümosan Konyaspor maçının hakem kadrosu belli oldu.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleriyle halkın talep ve sorunlarını yerinde dinlemeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesinin 18 ilçede daha görünür olması adına projelerini birbiri ardına hayata geçiren Başkan Zorluoğlu, Yomra ilçesine giderek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Trabzon'da yakınlarını ziyaret için Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesine gelen 2 kişiyle yaşanan tartışmadan sonra kalp krizi geçiren güvenlik görevlisi Ali Kemal Sağlam, dün gece yapılan ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı.
Rize-Artvin Havalimanı HAVAŞ kalkış noktaları, HAVAŞ otobüsleri kaç saatte bir kalkıyor? En çok sorulan sorular arasında yer alıyor. Merak edilen soruların detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.
Rize’de yüksek ağaçların dallarında tamamen doğal bir şekilde üretimi yapılan kara kovan ballarının sağımı gerçekleştirildi.
iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro ve 15 Pro Max Türkiye fiyatları ne kadar? İşte Apple'ın yeni serisinin güncel etiketleri.
ABD merkezli teknoloji devi Apple, bu akşam yeni iPhone 15 serisini tanıtacağı Wonderlust etkinliğinden önce beklenmedik bir kararla web mağazalarını geçici olarak hizmete kapattı. İddialara göre şirket, yeni telefonlardan önce mevcut cihazlarında bir kez daha fiyat artışına gidecek. Detaylar haberde...
Ordu Valisi Muammer Erol, yapımı süren Ordu Şehir Hastanesine ilişkin, "İnşallah olabilecek en kısa sürede, gönlümüz hep onu arzu eder, bu hizmeti de tamamlayıp vatandaşımızın istifadesine sunacağız." dedi.
Artvin'in Borçka ilçesinde UNESCO koruması altındaki Camili (Macahel) Havzası'nda 24 yıldır arıcılık yapan 57 yaşındaki Melahat Gülbin, ürettiği saf Kafkas ırkı ana arı ve balları ülkenin dört bir yanına satıyor.
Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Selim Temurci, "Çayın mutlaka ayakta kalması ve özelde bölge insanına genelde ise ülkemize sağladığı katma değer için ÇAYKUR'a sahip çıkmamız şart" dedi.
Rize’de deniz dolgusu üzerine yapılacak olan Şehir Hastanesi'nin dolgu çalışmalarında sona geliniyor.
