Çaykur Rizespor, Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürdü
25.04.2025 - 22:06Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında 27 Nisan Pazar günü deplasmanda Bellona Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.
- 0
- 0
- 1731
Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında 27 Nisan Pazar günü deplasmanda Bellona Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, "Türkiye deprem bölgesinde ve bu depremin çözümü için depremden sonrasına hazırlık yapmak yerine, deprem öncesinde tedbirler almaya yönelik çalışmalar yapmak mecburiyetindedir.
Amasya'da dini nikahla birlikte yaşadığı Fatma T.'yi (20), barışmaya ikna edemeyen Ahmet Burak D. (26), sokak ortasında kendisini karnından bıçakladı. Olay sırasında Fatma T. de darbedildi.
SEFO diye bilinen şarkıcı Seyfullah Sağır’ın memleketi Samsun’daki aile evinde çıkan yangın söndürüldü.
Kartal'da kontrolden çıkan otomobil istinat duvarı ile inşaat halindeki binanın boşluğunda asılı kaldı. Otomobil içerisinde bulunan 4 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Marmara Denizi Büyükçekmece açıklarında meydana gelen 4,3 büyüklüğündeki depremin hissedildiği ilçelerde vatandaşlar sokağa döküldü.
Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde böbrek nakli olarak sağlığına kavuşan çocuklar, hastane bünyesinde çocuk böbrek nakli operasyonlarının başlamasının yıl dönümünde şifa veren hekimleriyle bir araya geldi.
Bir dönem Çaykur Rizespor'u da çalıştıran teknik direktör Bülent Uygun'un, bir süredir yoğun bakımda tedavi altında olan 28 yaşındaki kızı Almina Tude Uygun, hayatını kaybetti.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 6 milyar 669 milyon 644 bin 111 lira destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.
Rize İl Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri, 2025 yılı içerisinde motosiklet sürücülerine yönelik yoğun denetimler gerçekleştirdi.
Samsun'un İlkadım ilçesinde, izinsiz girdikleri okulda kendilerini dışarı çıkarmak isteyen öğretmeni darbettiği gerekçesiyle gözaltına alınan 2 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
Ordu'da, çarpışan 2 otomobilden 1'inin marketin girişine daldığı kazada, yaralanan olmadı.
Düzce'de polisin 6 aylık teknik ve fiziki takibi sonrası düzenlenen fuhuş operasyonunda 5 şüpheli, gözaltına alındı.
Amasya'da hayatını kaybeden tiyatro ve dizi oyuncusu Yavuz Çetin (65), son yolculuğuna uğurlandı.
Samsun Canik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Biyomedikal Teknolojileri alan öğretmeni Merve Arslan, “Lisemizde biyomedikal cihazlar ile uygulamalı olarak eğitim alan öğrenciler, mezun olduklarında işlerine son derece tecrübeli şekilde başlıyorlar” dedi.
Artvin'de etkili olan fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Semt pazarına kurulan çok sayıda tezgah rüzgarın etkisiyle devrildi, brandalar yerinden söküldü ve ürünler etrafa savruldu.
Samsun'un Alaçam ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Cengiz Altınel (40) tarafından öldürülen Pınar Altınel'in (32) cenazesi toprağa verildi.
Rize ile Artvin’in turizm potansiyelini artırmak amacıyla kurulan Kaçkar Turizm Birliği Meclis Toplantısı, Rize Valiliği'nin ev sahipliğinde düzenlendi.
Trendyol Süper Lig'de son deplasman galibiyetini 22 Şubat'ta Samsunspor karşısında alan Çaykur Rizespor, 2 ayı aşkın süredir evinden uzakta 3 puan alamama serisine Kayserispor maçıyla son vermeyi hedefliyor.
1986 yılında Çaykurspor’un şampiyon olan yıldız takımı futbolcuları, 39 yıl aradan sonra Rize’de kahvaltıda bir araya geldi.
