Karabük'te iş yerinde çıkan yangın söndürüldü
19.11.2023 - 11:04Karabük'ün Safranbolu ilçesinde iş yerinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
- 0
- 0
- 3212
Karabük'ün Safranbolu ilçesinde iş yerinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 8. haftasında Reeder Samsunspor ile Darüşşafaka Lassa maçında Samsun Siber Suçlarla Mücadele (SSM) ekipleri taraftarları yasadışı bahis konusunda bilgilendirdi.
Telefonda kendisini polis olarak tanıtan bir kişi Trabzon'da Afganistan uyruklu evli çifti dolandırdı.
Amasya'da seyir halindeyken yanmaya başlayan karton yüklü kamyonet kullanılamaz hale geldi.
Amasya'da iki hafif ticari aracın çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.
Rize'nin İkizdere ilçesine bağlı Çağrankaya Yaylası'nda kar yağışı nedeniyle mahsur kalan 90 yaşındaki kadın, kurtarıldı.
Rize ve Trabzon'da iki gündür aralıklarla etkili olan kar nedeniyle 14 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.
Hazırlık maçında deplasmanda Almanya ile karşı karşıya gelecek A Milli Futbol Takımı, tarihindeki 621. müsabakaya çıkacak.
Samsun'un Asarcık ilçesinde çiftçilikle uğraşan Yıldız ve Adnan Çekli, hibe desteği ile organik çilek üretimi yaparak ürün çeşitliliğini artırdı.
Tacikistan uyruklu Alisher Tuychiev (28), kullandığı TIR'da ölü bulundu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Samsun'un Vezirköprü ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı.
Otomobilin refüjdeki ağaçlara çarpması sonucu 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Giresun’da 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen yıllık 500 bin çağrının yarısına yakını asılsız aramalardan oluştu.
Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) ve Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) arasında saha çalışanları için teknik eğitimlerin dijitalleştirilmesi konusunda iş birliği sözleşmesi yapıldı.
Rize'de hakkında kesinleşmiş 31 yıl hapis cezası bulunan şahıs, emniyet ekipleri tarafından yakalanarak, cezaevine gönderildi.
Trabzon'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi.
Çatı duvarının çökmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti.
Trabzon'da bir otelin çamaşırhanesinde çıkan yangında maddi hasar oluştu.
Muğla Menteşe İlçesi Kışla Parkı yanında Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü'nde ambulans şoförü olarak çalışan 37 yaşındaki Gürbüz Ceylan’ın cansız bedeni bulundu.
Otoyolda ters şeritten giden hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti.
