Rize'de "Orman Benim" kampanyası düzenlendi
03.05.2024 - 17:25Rize'de, orman yangınlarını önlemek ve farkındalık oluşturmak amacıyla "Orman Benim" kampanyası başlatıldı.
- 0
- 0
- 2914
Rize'de, orman yangınlarını önlemek ve farkındalık oluşturmak amacıyla "Orman Benim" kampanyası başlatıldı.
Rize Belediyesi, Rize Valiliği ve Rize Dernekleri Federasyonu'nun ortaklaşa düzenlediği ‘Rize Günleri’ yoğun bir katılımla düzenleniyor.
Artvin merkeze bağlı Ormanlı köyünde çocukların tatillerde evde kalıp telefonla zaman geçirmemesi için oluşturulan ve adına 'Köyvayvır' ismi verilen 'Survivor' tarzı spor parkuru başta çocukların olmak üzere her yaştan vatandaşın ilgisini çekiyor.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ankara Rize Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen "Ankara Rize Günleri" etkinliğine katıldı.
Çaykur Rizespor’un teknik direktörü İlhan Palut, “Tüm sorumluluğum Rizespor’u ligde en başarılı yerde bitirtmek” dedi.
Giresun'da kene ile mücadele çalışmaları kapsamında 33 bin 314 büyükbaş hayvanın ilaçlandığı bildirildi.
Rize Ticaret Borsası (RTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan’ın kayınpederi Ahmet Yıldırım hayatını kaybetti.
Enerji Çalışanları Sendikası Kurucu Genel Başkanı Hulusi Bıyıklı, enerji sendikalarının işçinin değil, işverenin yanında olduğunu belirterek, “Bizim rengimiz yok, bizim rengimiz işçinin rengi” dedi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Rize Kadın Girişimciler Kurulu arasında protokol imzalandı.
Bugün yine bizi hiçte şaşırtmayan bir haberle uyandık.
Orman yangınlarının önlenmesi ve vatandaşlarda orman yangınlarının çıkmasını önleme bilincinin oluşturulması amacıyla bütün illerde 3 Mayıs Cuma günü saat 10.00'da "Orman Benim" kampanyası düzenlenecek.
Ankara Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) tarafından 2-5 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek ‘Ankara Rize Günleri’ programı belli oldu.
Rize Ticaret Borsası (RTB) Meclis Başkanlığına Hasan Kopuz seçildi.
İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Bozdoğan-33" operasyonlarında 58 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
Artvin'de yerli ve yabancı turistlerin en çok ilgi gösterdiği turizm merkezleri arasında yer alan Borçka Karagöl Tabiat Parkı'nda bu yıl 1 milyonun üzerinde ziyaretçi gelmesi bekleniyor.
Bir süredir kanser tedavisi gören Rizeli öğretmen Zeynep Kaptı (44), hayatını kaybetti.
Tokat'ta bir evin bahçesine giren yılan, itfaiye ekipleri tarafından alınarak ormanlık alana salındı.
Artvin Orman Bölge Müdürlüğünce zararlı böceklere karşı yürütülen mücadele kapsamında ormanların çeşitli noktalarına suni kuş yuvaları asılıyor.
Gelintülü Şelalesi, doğanın büyüsünü ve gücünü en saf haliyle yansıtarak, Rize'nin doğal zenginliklerini ziyaretçilere sunuyor. Ayder Yaylası'nın eşsiz manzarası ve berrak sularının düşüşü, bu bölgeyi ziyaret edenleri etkileyici bir deneyime davet ediyor.
Ortan Köprüsünün mistik atmosferi ve doğal güzellikleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi kendine çekmeye devam ediyor.
