Rize'de sahipsiz köpeklerin saldırdığı belediye meclis üyesi yaralandı
14.03.2025 - 16:09Rize'nin Hemşin ilçesinde sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan belediye meclis üyesi Dilek Akıncı, yüksekten düşerek yaralandı.
- 0
- 0
- 1077
Rize'nin Hemşin ilçesinde sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan belediye meclis üyesi Dilek Akıncı, yüksekten düşerek yaralandı.
Çaykur Rizespor'un forması giyen Muhammet Taha Şahin ve Samet Akaydin, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosuna çağrıldı.
Amasya'da lise öğrencileri, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık ekiplerine sürpriz kutlama hazırladı.
Ünlü oyuncu Şinasi Yurtsever 51 yaşında hayatını kaybetti.
Rize İl Jandarma Komutanlığı, Ardeşen Manganez Köyü’nde düzenlediği operasyonda hakkında 13 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 8 yıldır firari olan R.K. (47) isimli şahsı yakaladı.
Of Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordinesinde hazırlanan 250 adet yardım kolisi Türk Kızılay'a teslim edildi.
Trabzon'un Pazarkapı Mahallesi’nde devam eden sur duvarı restorasyon çalışmalarını inceleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Kazılarla birlikte ortaya çıkan tarihi buluntular, arkeopark projesiyle geleceğe taşınacak” dedi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Heyelan Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ayberk Kaya, Artvin'deki heyelanda yapı bütünlüğü bozulmadan yaklaşık 50 metre sürüklenen eve ilişkin, "Burada üst yapının çok düzgün bir şekilde yapıldığını gözlemlemiş olduk. Fakat eksik olan bir şey vardı; zemin araştırılması ve analizi düzgün yapılmamış" dedi.
Çorum'un Kargı ilçesinde evine girdikleri kadını öldüren gaspçılar, kadının altınlarını alıp kaçtı.
Erzincan Fatih Sultan Mehmet Han Camii İmam Hatibi Hafız Nurullah Kılıçtaş ile oğlu Hafız Muaz Talha Kılıçtaş, Ramazan ayı boyunca ezberden aynı camide mukabele okuyor.
Gümüşhane’de yasaklı ırk köpek gezdiren bir vatandaşa 76 bin 173 TL idari para cezası uygulandı, köpek barınağa gönderildi.
Giresun'da Türk kadınla evlenme kararı alan Ukraynalı Roman Iastremskyi, İslamiyet'i seçti.
Rize'de yaklaşık 2 yıldır kaldıkları huzurevinde resim yapmayı öğrenen 80 yaşındaki Necdet Kopuz ve 64 yaşındaki Rıfat İnce, sergi açmanın hayaliyle resim çizmeye devam ediyor.
Ordu'da 600 yıllık Eskipazar Camisi'ndeki restorasyon sona erdi.
Çevre ve sağlık teknolojileri misyonuna sahip Düzce Üniversitesi (DÜ), tarımsal atıkların geri kazanımından tamamlayıcı tıp uygulamalarına, doğal ürün üretiminden fındık ve arıcılık alanındaki çalışmalara kadar geniş bir yelpazede bölgesel kalkınmaya katkı sunuyor.
Havaların ısınmasıyla birlikte kışlaklardan çıkmaya hazırlanan tarım zararlısı kahverengi kokarca ile mücadele sürüyor.
Bolu’da D-100 karayolunda ters şeritten ilerleyen 89 yaşındaki sürücü idaresindeki otomobili, bölgeden geçen trafik polisi ekipleri durdurarak facianın önüne geçti.
Giresun'un 1700 rakımlı Kümbet Yaylası'nda snowboard etkinliği gerçekleştirildi.
Samsun'un Canik ilçesinde, bıçakla öldürdüğü kişinin cesedini bir evin bodrumunda saklayan şüpheli gözaltına alındı.
Rize'de uzun yıllar turizm alanında önemli hizmetlere katkı sağlayan ve turizm camiası tarafından sevilen Rizeli bürokrat Bayram Yığcı, 10 Mart itibarıyla Kars İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak görevine başladı.
