Rizeli sanatçı Davut Güloğlu, 'O My Türkiye' adlı eserini yayımladı
06.04.2023 - 11:08Rize'nin sevilen sanatçısı Davut Güloğlu, 'O My Türkiye' adlı dayanışma şarkısını dijital platformlarda yayımladı.
- 3
- 1
- 3851
Rize'nin sevilen sanatçısı Davut Güloğlu, 'O My Türkiye' adlı dayanışma şarkısını dijital platformlarda yayımladı.
AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Av. Harun Mertoğlu, vatandaşın yoğun ilgisinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, "doğru adımlarla yola devam" dedi.
AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Hakan Gültekin, esnaf gezileri düzenleyerek talep ve istekleri tek tek not etti.
Pazarspor’un genç futbolcusu Eyüp Ensar Bozkurt, Antalya deplasmanında Serik Belediyespor karşılaşmasının 15. dakikasında kırılan parmağına rağmen takımını yalnız bırakmayarak maçı tamamladı. Rize'ye geldiğinde ise hemen ameliyata alındı.
Prof.Dr. Servet Karasu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nden ayrılarak Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde Rektör Yardımcısı olarak göreve başladı.
Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde organize edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bilek güreşi turnuvası düzenlendi.
Manevi iklimin yoğun bir şekilde yaşandığı ramazan ayında birlik bütünlük içinde iftarlar açılmaya aynı sofralarda buluşmaya devam ediliyor.
Dünyanın en önemli ekonomi yayınlarından Forbes, 37 defa dünyanın en zenginleri listesini yayımladı.
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Karadeniz Araştırmaları Enstitüsü tarafından organize edilen ‘Karadeniz’in Değişen Jeopolitiği ve Türkiye’ konulu panel Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Rize'de öğrenciler tarafından deprem bölgesindeki arkadaşlarına yardım etmelerini adına hayata geçirilen 'Okul Çantam Rize'den' projesi devam ediyor.
İçişleri Bakanlığınca hazırlanan Çarşı ve Mahalle Bekçilerinin Çalışma Usul ve Esasları ile Kıyafetlerine Dair Yönetmeliğine göre çarşı ve mahalle bekçilerinin haftalık çalışma süresi 40 saat olacak.
Malezya’dan gelen bir grup turist kafilesi Giresun'un Çanakçı ilçesinin Kuşköy köyünde Kuş dili olarak ifade edilen Islık diline hayran kaldı.
Rize'nin dünyaca ünlü coğrafi işaretli Anzer balı kalite kontrollerinden geçmesinin ardından 2 bin TL'lik fiyatı ile satışlarını sürdürüyor.
Samsun'un Havza ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.
Rize Valiliği, deprem bölgesine yapılacak yardımlar için öncelik listesini yayımladı.
Uluslararası Ankara Müzik Festivali'nin 37'ncisi, 3 yıllık aradan sonra depremzedeler yararına sanatseverlerle buluştu.
Küresel piyasalar, ABD'de artan resesyon endişeleriyle karışık bir seyir izlerken, bugünden itibaren yoğunlaşacak makroekonomik veri takvimi yatırımcıların odağına yerleşti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, (Deprem bölgesi) Dün itibarıyla 70 bin konut ve köy evinin yapım süreci başladı, bunlardan 40 bin 761'inin temelini attık." dedi.
Giresun Belediyesi'nin başta Atatürk Meydanı olmak üzere park ve bahçelere ektiği laleler, rengarenk görüntüleriyle çevreye güzellik katıyor.
Yusufeli Barajı nedeniyle sular altında kalan Artvin'in Yusufeli ilçesinde yeni ilçe merkezine taşınma süreci tamamlandı. Vatandaşlar yeni yerleşim yerine alışmaya çalışıyor.
