Süper Lig tarihine geçen ilginç notlar
12.08.2021 - 15:3964. sezon heyecanı yarın başlayacak Süper Lig'de geride kalan sezonlarda pek çok ilginç olay yaşandı.
- 0
- 0
- 1206
64. sezon heyecanı yarın başlayacak Süper Lig'de geride kalan sezonlarda pek çok ilginç olay yaşandı.
AFAD, Kastamonu'da sel nedeniyle 9 kişinin hayatını kaybettiğini, Bartın'da kaybolan bir kişiyi arama çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, hayal ettikleri hikayeyi yazmak için katkı yapacak futbolcular transfer etmek istediklerini belirterek, "Malum felaket yaşamış olmamız da bazı futbolcuların gelmesini engelledi.
İYİDERE MERKEZ İLKOKULU/ORTAOKULU HİZMET BİNASI DIŞ CEPHE ONARIM İNŞAATI İŞİ
Karadeniz Bölgesi'nde bugün kuvvetli yağış beklenirken, heyelan, fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması uyarısı yapılıyor.
Sinop'un Ayancık ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu.
Bartın'da gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış sele neden oldu.
Rize'de geçen ay 6 kişinin öldüğü, 2 kişinin kaybolduğu, alt ve üst yapıda hasara yol açan sel ve heyelan afetlerinin izleri silinmeye çalışılırken, kentte tehlike arz eden riskli yapılar için de yıkım hazırlığı başlatıldı.
Eren-13 operasyonları kapsamında 3 terörist etkisiz hale getirildi
AYDINLATMA DİREĞİ VE LED ARMATÜR ALIMI
Batı Karadeniz kıyıları ile Karabük ve Kastamonu çevrelerinde kuvvetli, Bartın, Kastamonu, Sinop ve Samsun çevrelerinde yerel olarak çok kuvvetli yağışlar bekleniyor.
Rize'de sağanağın ardından derenin yükselmesi sonucu çay bahçesinde mahsur kalan 8 kişi, AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.
KARADENİZ Bölgesi'nde her yıl sağanak yağışların yol açtığı, can ve mal kayıplarına neden olan, alt ve üst yapıda hasara, tarım arazilerinde ise zarar yol açan sel ve heyelan afetlerinin önüne geçilebilmesi için çalışma yürütülürken, riskli alanlarda kalanların tahliye edilmesi için de çağrı geldi.
Rize’nin efsane Belediye Başkanı hizmetleriyle gönüllerde taht kuran “Baba Reis” lakaplı Ekrem Orhon vefatının 38. yıldönümünde Rize Kalesindeki kabri başında anıldı.
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yerleştirmeye esas ikinci nakil sonuçlarının açıklandığını, tercih yapan öğrencilerin yüzde 98'inin istedikleri bir liseye yerleştirildiğini bildirdi.
Rize’nin Güneysu ilçesinde çay yüklü bir kamyonet dereye yuvarlandı. Kazada 5 kişi yaralandı.
Rize'de 6 kişinin öldüğü, 2 kişinin de kaybolduğu, 47 binanın yıkıldığı, 99 binada ise ağır hasır gördüğü sel ve heyelan afetlerinin altyapıya verdiği zarar da ortaya çıktı.
Karadeniz'de çay ve fındık hasat sezonu ile birlikte başlayan göçlerle koronavirüs vakaları yeniden artışa geçti.
Ülkesi Endonezya’dan 8 bin 677 km uzaktaki Rize’ye gelin gelen Noveri Susiana bugünlerde yeni yuvasına ayak uydurmaya çalışıyor.
