Doğu Karadeniz'de insan yaşayabilen tek ada turizme açılıyor
20.01.2023 - 17:31Giresun Valisi Enver Ünlü’nün girişimleriyle Giresun Adası tam kapasite ile turizme kazandırılıyor.
- 0
- 0
- 800
Giresun Valisi Enver Ünlü’nün girişimleriyle Giresun Adası tam kapasite ile turizme kazandırılıyor.
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 2022-2023 eğitim öğretim yılının 1'inci döneminin sona ermesiyle öğrencilere Trabzonspor forması hediye etti.
Polis Meslek Eğitim Merkezi, öğrencilerinin moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla Polis Akademisi Bando ve Mızıka Orkestrası tarafından Rize’de konser verdi.
Rize'nin İkizdere ilçesi 20-22 Ocak'ta, Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak.
Rize'de 2023 yılı için toplantı, gösteri, miting ve afiş asılacak alanlar belli oldu.
Rize'de karne zilinin çalmasıyla 58 bin 326 öğrenci karne heyecanı yaşadı.
Sinop'un Boyabat ilçesinde dershaneye giderken sokak köpeklerinin etrafını sarması sonucu korku yaşayan Hilal Karakuş'u çevredekiler kurtardı.
Trabzon'da, özel eğitime gereksinim duyan çocukların annelerine, cilt ve güzellik konusunda destek veriliyor.
Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt'ün girişimleriyle Rize'de engelli vatandaşlara 6 adet akülü tekerlekli sandalye verildi.
"Hastanede doktorlar yaşamamın imkansız olduğunu söyledi. Ben de hastaneden çıkınca Müslüman olacağım diye Allah’a söz verdim" diyen Gürcistanlı Irma Shakıashvılı, iyileştikten sonra Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.
Rize’nin İkizdere ilçesine bağlı Meşeköy (Petran) köyünde geleneksel hale gelen ve renkli görüntülere sahne olan 14. Petranboard Şenliği 5 Şubat’ta yapılacak.
Türkiye'nin en fazla yağmur alan bölgesi Karadeniz'de küresel ısınma ve iklim değişikliği kuraklıklara neden oluyor. Bu durum ani yağış ve sel riskini artırıyor.
Çaykur Rizespor Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak.
Bolu'da kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan, emekli Hasan Başar'ı 50 bin TL (69) dolondıran dört sanık yargılandıkları davanın ilk duruşmasına katılmadı. Sanıkların 10'ar yıla kadar hapsi isteniyor.
Kayıp cüzdanı bulan Aydın Kocabıyık zabıta merkezinin yolunu tuttu.
Hastalığı yüzünden ayağı kesilerek yürüyemeyecek hale gelen 58 yaşındaki Köksal Sağır protez bacakla tekrardan yürümeye başladı.
Ardeşen ilçesindeki bir yapı firması tarafından tasarlanan ahşap ev Rize'nin zorlu coğrafyasına meydan okuyor.
'Basketbol Gençler İl Birincilik' müsabakaları kapsamında lise öğrencileri mücadele etti.
Adıyaman'da 4 yaşındaki yabancı uyruklu kız çocuğu 30-35 yaş aralığındaki bir kişi tarafından önce ikna ediliyor. Sonrasında ise rahat bir şekilde ikisi beraber olay yerinden uzaklaşıyor.
20-22 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek olan Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası İkizdere ilçesindeki Cimil köyünde gerçekleştiriliyor.
