Mesut Özil futbol hayatına son verdi
22.03.2023 - 18:53Faal futbol hayatı boyunca 4 farklı ligde 6 takımda forma giyen Mesut Özil, 645 maçta 114 gol ve 222 asistlik bir performans sergiledi.
- 1
- 0
- 973
Faal futbol hayatı boyunca 4 farklı ligde 6 takımda forma giyen Mesut Özil, 645 maçta 114 gol ve 222 asistlik bir performans sergiledi.
Rizeli sevilen sanatçı Murat Köse “İnaduna Başkan” isimli eserini Cumhurbaşkanı Erdoğan için seslendirdi.
AK Parti İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, Rize AK Parti'den aday adaylığını açıkladı.
Zonguldak'ın Devrek ilçesinde, garajdan çevrilme odada hayatını sürdüren 5 kişilik aile, hayırseverler tarafından yapılan yeni evlerinde güven içinde yaşıyor.
Amasya'nın Merzifon ilçesinde polis ekiplerince kadınlara Kadın Destek Uygulaması (KADES) hakkında bilgi verildi.
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehtap Pehlivanlar Küçük, KTÜ Ekstrakorporeal Membran Oksijenasyonu (ECMO) Merkezi'nin, Türkiye'de Ekstrakorpereal Yaşam Destek Organizasyonu'na (ELSO) kayıtlı iki merkezden birisi olduğunu bildirdi.
Türkiye'de ve özellikle Rize'de her gün, her öğün içilen çay hakkında Canan Karatay açıklamalarda bulundu. Karatay, günde 2 bardak limonlu çay içilmesi gerektiğini söyledi.
Trabzon’da Ömer Altuntaş isimli vatandaş, geçen yıl aracının muayenesini yaptırmak için gittiği araç muayene istasyonunda banka kartıyla yaptığı ödemede kendisinden 12,41 TL’lik komisyon ücreti alınmasını Tüketici Mahkemesi'ne taşıdı. Tüketici Mahkemesi, Altuntaş’ı haklı bularak 12,41 TL’lik komisyon ücretinin geri ödenmesine hükmetti.
Rize Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları (TAZOF) işbirliği ile il genelinde düzenlenen "Akıl ve Zeka Oyunları" turnuvasının Rize Merkez ilçedeki okullar kapsamındaki müsabakaları, Rize Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapıldı.
Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerde hayatını kaybeden 50 bini aşkın kişi anısına Giresun Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Giresun ve Ordu illerinde 2 bin 800 adet fidan toprakla buluştu.
Halk ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu'nun vefatının 50. yılında, doğum yeri Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Sivrialan köyündeki mezarı başında anma programı düzenlendi.
Uzun ince bir yoldayım / Gidiyorum gündüz gece / Bilmiyorum ne haldeyim / Gidiyorum gündüz gece" dizeleriyle hafızalara kazınan halk ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu'nun vefatının üzerinden 50 yıl geçti.
Gümüşhane’nin yüksek kesimleri bugün sabaha karşı başlayan kar yağışının ardından günler sonra yeniden beyaz örtüyle buluştu.
Aralarında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nden (RTEÜ) bir akademisyenin de yer aldığı '7. Ulusal Antarktika Bilim Seferi’ne katılan bilim insanları yurda döndü.
4. derece deprem riski taşıyan iller arasında yer almasına rağmen Kuzey Anadolu Fay Hattı'na yakınlığı ile dikkat çeken Trabzon'da Büyükşehir Belediyesi şehrin yapı stokunu incelemek için harekete geçiyor.
Pazarspor hava muhalefetinden ötürü maça gidemedi.
İmperial Hastanesi Girişimsel Radyoloji Uzm. Dr. Doğukan Atabay varisin, özellikle uzun süre ayakta çalışan öğretmenler, cerrahlar, berberler ve hizmet sektörü çalışanlarında sık görüldüğünü belirterek uyarılarda bulundu.
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 24. haftada üst üste aynı kadroyla sahaya çıkamadı. Bireysel performansların, sportif başarıyı etkilediği bordo-mavili takımda mali yapıdan sapma, önce Ahmet Ağaoğlu'nun sonrada Abdullah Avcı'nın gidişiyle kongre sürecine taşıdı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz gazının devreye alınması tarihinin Kahramanmaraş merkezli depremlerle ötelendiğini belirterek, "Nisan sonunda Karadeniz gazını karada yakacağız." dedi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 6 bin 807’si yabancı uyruklu olmak üzere 49 bin 589 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.
