Bina inşaatı yaptırılacaktır
15.04.2022 - 13:29BİNA İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR - ÇAYELİ BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
- 0
- 0
- 731
BİNA İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR - ÇAYELİ BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
ORDU'da, yalnız yaşadığı evde çıplak halde ölü bulunan Öznur Temiz (27), Akkuş ilçesinde toprağa verildi. Alınan kan ve doku örnekleri incelenmek üzere adli tıp kurumuna gönderilen Temiz'in ölüm nedeni, otopsi raporuyla ortaya çıkacak.
Türkiye'nin deniz dolgusu üzerindeki 2. havalimanı olacak olan Rize-Artvin Havalimanı 14 Mayıs 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla hizmete açılacak.
YAPAY ZEKA VE ROBOTİK KODLAMA MERKEZİ ONARIM İŞİ - TRABZON ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
ORDU'da, 3 gündür haber alınamayan Öznur Temiz (27), yalnız yaşadığı evde çıplak halde ölü bulundu. Temiz'in dini nikahla birlikte yaşadığı N.T.'nin resmi nikahlı eşi C.T.'nin de 2 gün önce evinin balkonundan düştüğü ortaya çıktı. Temiz'in uyuşturucu olduğu değerlendirilen maddeler de bulunan evine en son girdiği belirlenen kişinin arandığı belirtildi.
RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ- MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
RİZE İL JANDARMA KOMUTANLIĞI’NA BAĞLI BAZI MUHTELİF HİZMET BİNALARININ ÇATI ONARIMLARININ YAPILMASI İŞİ - RİZE İL ÖZEL İDARESİ
RİZE FINDIKLI GENÇLİK KAMPI İLKBAHAR DÖNEMİ SAĞLIK HİZMETİ ALIMI - RİZE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ
TÜRKİYE'nin en çok yağış alan ve her yıl can ve mal kayıplarına yol açan sel ve heyelanların yaşandığı il olan Rize'de yamaçlarda istinat duvarı önlemi alınıyor.
YANGIN SÖNDÜRME VE TÜM KURTARMA GÖREVLERİNDE KULLANILACAK OLAN EKİPMANLAR - TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE DAİRESİ BAŞKANLIĞI
RİZE FINDIKLI GENÇLİK KAMPI İLKBAHAR DÖNEMİ YEMEK HİZMET ALIMI - RİZE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ
MURGUL ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ İDARE BİNASI VE EK BİNALARI BAKIM ONARIM VE TADİLAT YAPIM İŞİ - ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ-BORÇKA DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Rize'nin 29 metrelik çay bardağı ile vizyon projesi olan Çay Çarşısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile açılacağı gün için geri sayıyor.
65.000 KİLOGRAM KALORİFER KÖMÜRÜ MAL ALIMI - RİZE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca projelendirilen, 2 milyon 800 bin metrekarelik alandaki deniz dolgusu ve yöre mimarili terminal binaları ile çay bardağı kulesi tamamlanan Rize-Artvin Havalimanı’nda deneme uçuşları başlıyor.
İNŞAAT İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR
ZEMİN ÜSTÜ ELEKTRONİK TAŞIT (TIR) KANTARI SATIN ALINACAKTIR-TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL YAPIM BAKIM VE ONARIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI
Rize Valisi Kemal Çeber, Rize-Artvin Havalimanı'nda incelemelerde bulundu.
Rize Valisi Kemal Çeber, Rize-Artvin Havalimanı'nı yakın bir zamanda açıp hizmete sunacaklarını söyledi.
