Deniz: Bu Rezaletin Bir Sorumlusu Olmalıdır
28.06.2022 - 09:40CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, TBMM'ye sunulan Çay Kanunu teklifinde imzası bulunanları istifaya çağırarak, "Bu rezaletin bir sorumlusu olmalıdır" dedi.
- 0
- 0
- 777
CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, TBMM'ye sunulan Çay Kanunu teklifinde imzası bulunanları istifaya çağırarak, "Bu rezaletin bir sorumlusu olmalıdır" dedi.
CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, çay üreticilerini TBMM'ye sunulan 'Çay Kanunu' teklifine karşı çıkmaya davet etti.
Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak, TBMM'ye sunulan 'Çay Kanunu Teklifi'ne ilişkin, "Hazırlanan bu kanun taslağını asla kabul etmiyoruz. Çay kanununu adı altında çıkarılacak bu kanunu, çay emekçileri adına reddediyoruz." açıklamasında bulundu.
Rize’de Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile düzenlenen 'Vekâletle Kurban Organizasyonu Bilgilendirme Toplantısı' gerçekleştirildi.
ULUSAL Çay Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan, hazırlanan Çay Kanun Taslağı'nda yer alan 'Yaş çayın taban fiyatını Ulusal Çay Konseyi belirler” maddesini hatırlatarak, "Çay Kanun Taslağı’nda tepki çeken maddeleri kimler koyduysa açıklasın" dedi.
Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliğinin (DKİB) Rize Ticaret Borsası iş birliğiyle hazırladığı "Türk Çayının İhracat Kapasitesinin Artırılması ve Sürdürülebilirliğinin Sağlanması" adlı UR-GE projesinin, Ticaret Bakanlığınca destek kapsamına alındığı bildirildi.
25 yaşındaki hastaya yapılan beyin tümörü ameliyatında, beynin çıplak gözle görülemeyecek deri, kemik ve beyin zarı altındaki bölgeleri, dünyada sayılı merkezde uygulanabilen karma sanal gerçeklik teknolojisi kullanılarak görünür hale getirildi.
SÜRMENE HÜKÜMET KONAĞI BİNASI İNŞAATI - TRABZON VALİLİĞİ YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASYON BAŞKANLIĞI
AFAD'dan yapılan yazılı açıklamada, "Kastamonu, Sinop, Bartın, Karabük, Zonguldak ve Düzce illerinde görevlendirilen ve teyakkuz halinde bekletilen toplam 2 bin 552 personel ile 826 araç ve ekipman bulunmaktadır." denildi.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, HDP'ye ilişkin, "Her ne kadar şu anda altılı masada olmasa da yedinci olarak o masadalar. Gözükmeseler de altında bekliyorlar. Seçimde açığa çıkacaklar." dedi.
CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, çay üreticilerini TBMM'ye sunulan 'Çay Kanunu' teklifine karşı çıkmaya davet etti.
Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak, TBMM'ye sunulan 'Çay Kanunu Teklifi'ne ilişkin, "Hazırlanan bu kanun taslağını asla kabul etmiyoruz. Çay kanununu adı altında çıkarılacak bu kanunu, çay emekçileri adına reddediyoruz." açıklamasında bulundu.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, kendisini sosyal medya üzerinden babasının dükkanına davet eden engelli birey Tarık Ümit Yanık’ı belirttiği gün ve saatte ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılımıyla 14 Mayıs Cumartesi günü hizmete açılan Türkiye'nin deniz dolgusu üzerindeki 2. havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı için Rizeliler hem İstanbul ve Ankara'dan ek sefer hem de bu iller dışındaki illerden de uçak seferi konulmasını istiyor.
Jandarma Genel Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, orman yangınlarıyla ilgili dezenformasyon içerikli paylaşımlar yaptığı belirlenen sosyal medya hesaplarının yöneticilerine işlem yapıldığını bildirdi.
SÜRMENE ÖZCAN KIRALİ ÖĞRENCİ YURT BİNASI - TRABZON VALİLİĞİ YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASYON BAŞKANLIĞI
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde 2021-2022 akademik yılının sona ermesi dolasıyla tören düzenlendi.
SAMSUN'da mobil skuter uygulaması 'Martı'dan kiraladıkları elektrikli bisikletleri ehliyetsiz kullanan sürücülere, 'ehliyetsiz araç kullanmak'tan 3 bin 674 TL ceza uygulanmaya başlandı.
Yeni sezonun hazırlıklarına bugün itibarıyla başlayan Çaykur Rizespor'da Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, "Rizespor'un layık olduğu yer Süper Lig. Bizim amacımız da bu” dedi.
Ulusal Çay Konseyi Başkanı Mehmet Erdoğan, TBMM'ye sunulan Çay Kanunu Teklifini değerlendirdi.
