Denizli'de 3,9 büyüklüğünde deprem
24.04.2025 - 09:28Denizli'de saat 03.30'da 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
- 0
- 0
- 2169
Denizli'de saat 03.30'da 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
İstanbul'daki depremle ilgili konuşan Bakan Yerlikaya, "Saat 17.55'e kadar en büyüğü 5.9 olmak üzere 127 artçı deprem meydana geldi" dedi. Bakan Kurum ise, "Şu an itibarıyla 378 yapısal hasar ihbarı ulaştı" açıklamasını yaptı.
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nilgün Sayıl ve KTÜ Deprem ve Yapı Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet Can Altunışık, Marmara Denizi, Silivri açıklarında meydana gelen ve İstanbul başta olmak üzere çevre illeri etkileyen 6.2 büyüklüğündeki depreme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Rize'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları öğrencilerin Türk bayraklarıyla gerçekleştirdikleri dans gösterisi ile kutlandı.
Çaykur Rizespor Kulübü Başkan Yardımcısı Fatih Bakoğlu'nun babası ve kulüp başkanı İbrahim Turgut'un kayınpederi Avni Ziya Bakoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Bahçelievler Belediyesi'nde 23 Nisan töreninde öğrencilere makam devredildiği sırada depreme yakalanıldı. Belediye Başkanı Hakan Bahadır sakinliğini koruyarak içeride bulunanları sakinleştirmeye çalıştı.
Tokat'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, düzenlenen törenle kutlandı. 84 yaşındaki Mustafa Çezik, 1951’de ilkokulda okuduğu şiiri 74 yıl sonra düzenlenen törende yeniden okudu.
Amasya’da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.
Bolu’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programında öğrencilerin kurtuluş mücadelesini anlattığı oyun ile Türk bayraklarıyla dans gösterileri ilgiyle izlendi.
İstanbul'da saat 12.49'da 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Rize Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi, Karadeniz Turistik İşletmecileri Derneği Başkan Yardımcısı ve RİZEM Turizm Derneği Başkan Yardımcısı Fatih Kızıltan, Rize’nin turizmde sürdürülebilir başarı yakalayabilmesi için toplumsal bilinç ve profesyonel hizmet anlayışının şart olduğunu vurguladı.
Rize Yeşilay Şubesi gönüllüleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Gülbahar Hatun Anaokulunca düzenlenen etkinliğe destek verdi.
Zonguldak’ta, Devrek Belediyesi eski personellerine yönelik 'Usulsüzlük, zimmete para geçirme ve ihaleye fesat karıştırma' soruşturmasında adliyeye sevk edilen 10 şüpheli, savcılık sorgularının ardından mahkemeye sevk edildi.
TRABZON'un Tonya ilçesinde her yıl nisan ayında açan, 'Uluslararası Bern Sözleşmesi' gereği korunan; ince, uzun yapraklı mavi yıldız çiçeğinin yetiştiği Kadıralak Yaylası, bu yıl da açan çiçeklerle mora büründü. 35 doğasever, yaylaya ulaşmak için patika yolları kullanarak 15 kilometre yürüdü.
Trabzon'da Akçaabat Belediyesi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen Çocuk Tiyatroları Şenliği, minik kalplerin kahkahalarıyla sona erdi.
Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek sağlık alanında eğitim gören öğrencilerle buluştu.
Anahtar Parti Rize İl Başkanı Remzi Kutanoğlu’ndan Kurultay Sonrası Açıklama
Kurban Bayramı'na kısa bir süre kala Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, merakla beklenen 2025 yılı vekaletle kurban kesim ücretlerini açıkladı.
Samsun'da 12 ülkeden 144 katılımcının yer aldığı Türk Dünyası Çocuk Festivali'nde sergilenen halk oyunları gösterisi, beğeniyle izlendi.
Samsun Sağlık Müdürü Mustafa Uras, “Sezaryen bir doğum tercihi değildir, bir nevi ameliyattır.
