Rize Muhtarlar Federasyonu'nda Yönetim Belli Oldu
10.12.2022 - 16:45Rize Muhtarlar Federasyonu seçimlerinde başkan seçilen Remzi Güzel'in yönetimi belli oldu.
- 0
- 0
- 1057
Rize Muhtarlar Federasyonu seçimlerinde başkan seçilen Remzi Güzel'in yönetimi belli oldu.
Spor Toto 1. Lig’in 17. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanda karşılaştığı Tuzlaspor'u Emircan'ın 79. dakikada kaydettiği golle 1-0 mağlup etti.
BAYBURT’ta sahneye çıkan genç sanatçılar Zehra Gülüç, Ferah Zeydan ile DJ Müge Ökmen, düzenlenen konserle SMA hastası Yunus Emre Kaçan’a (1) destek oldu. Konserden elde edilen gelir, minik bebek adına başlatılan kampanyadaki hesaba aktarıldı.
ÇORUM'da, görevi başında kalp krizi geçiren ve 2 aydır tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren komiser yardımcısı Ahmet Özkan'ın (27) kalp krizinden 1 gün önce mesai arkadaşlarının düzenlediği doğum günü kutlamasından görüntüleri ortaya çıktı.
TRABZON’da, katarakt şikayetiyle gittiği özel göz hastanesinde 4 kez ameliyat geçirdikten sonra enfeksiyon kapan sol gözünün görme yetisini kaybettiğini ve gözünden alınan numunelerin incelenmek üzere başka hasta ismiyle devlet hastanesine gönderildiğini öne süren Sebahattin Aydın (62), suç duyurusunda bulundu.
Rize'de üzerine kale direği devrilmesi sonucu ağır yaralanan Çaykur Rizespor'un altyapı oyuncusu Yiğit Demirel, tedavi gördüğü hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti.
ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ-ARHAVİ DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Sakıp Sabancı Mardin Kent Müzesi, "Duvarlar ve Ötesi" sergisini sanatseverlerle buluşturdu.
Her yıl İTÜ Çekirdek'e başvuran girişimlerden en iyilerinin belirlediği Big Bang Start-up Challenge etkinliğinde bu sene, girişimler toplamda 341 milyon liralık ödül, nakit ve yatırımla buluştu.
Gaziantep'te, hasta ziyareti için gittiği hastanede sağlık taraması yaptıran ve kalbinde 5 delik bulunduğunu öğrenen 26 yaşındaki vatandaş ameliyatla sağlığına kavuştu.
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), insan vücudundaki bakterilerin enfeksiyon durumlarında antibiyotiklere karşı direncini artırdığını ve bu artışın ölüm riskini doğurduğunu açıkladı.
Antalya Gazeteciler Cemiyetince (AGC) düzenlenen "2021 Yılı Antalya Basın Ödülleri"nde dereceye giren gazetecilere ödülleri verildi.
Mevlana Celaleddin-i Rumi, vefatının 749'uncu yılında Konya'da törenlerle anılıyor.
AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 6 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara maruz kaldığı iddiasıyla ilgili "Bunu siyaseten muhataplarımıza ateş etme aracı kılarsak bu meseleleri çözemeyiz, bu meselenin mağdurları ikincil bir kez daha mağdur olmuş olur.
TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Malkayası bölgesinde devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.
TRABZON’da, Fatih Devlet Hastanesi'nin acil servisinde hasta Taşkın Ç. (48) ile oğlu Doğuş Ç.’nin (25) doktor Arslan Kalay’ı darbedip, sekreter Gülcan Birinci’ye de hakaret ettikleri iddia edilen arbedenin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
SAMSUN’da, okul bahçesinde katlanıp, taşınabilir potanın aniden katlanmasıyla demir aksam arasında sıkışan Metehan Kerem Yılmaz (5) hayatını kaybetti.
BARTIN’da yağmur yağışı nedeniyle kayarak yol kenarındaki ağaçlara çarparak ters dönen otomobildeki 2’si çocuk 5 kişi yaralandı.
Rize-Artvin Havalimanı için ilk düzenli uluslararası uçuş talebi, Umman menşeili havayolu şirketi SalamAir'den geldi.
Rize'deki sinema salonlarında bu hafta 4 yeni film vizyona girdi.
