Irak'ın kuzeyinde 3 terörist etkisiz hale getirildi
18.12.2021 - 17:45Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe Şimşek ve Pençe Kaplan operasyon bölgelerinde 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
- 0
- 0
- 695
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe Şimşek ve Pençe Kaplan operasyon bölgelerinde 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında 19 Aralık Pazar günü sahasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, "İnşallah Yeni Malatyaspor maçında oyunumuzu rakibe kabullendirip iyi bir sonuç ile sahadan ayrılırız." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022 yılında asgari ücretin en alt 4 bin 250 lira olarak uygulanacağını, çalışanın evli olmasına ve çocuk sayısına göre bu rakamın daha da yükseleceğini söyledi.
Deprem, sel ve heyelan gibi doğal afetler ile acil durumlara müdahale amacıyla 12 yıl önce kurulan Afet ve Acil Durumlar Yönetimi Başkanlığı (AFAD), ülke genelindeki yapılanması ile afet anında ihtiyaç duyanların imdadına yetişiyor.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından, il bazında her 100 bin nüfusa karşılık gelen Kovid-19 vaka sayılarının yer aldığı haritayı paylaştı.
Irak'ın kuzeyindeki operasyonda 9 PKK/KCK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
Paris Anlaşması'nın BM 21. Taraflar Konferansı'nda kabulünün üzerinden 6 yıl geçerken onay sürecini tamamlayan Türkiye, iklim kriziyle güçlü mücadeleye hazırlanıyor.
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin Karadeniz Ekibi Çaykur Rizespor Kadın Futbol Takımı’nın Teknik Direktörü İlknur Aktaş “Rizelilere kupayı getirme sözümüz vardı. İnşallah sezon sonunda kupayı şehre getirecek takım biz olacağız” dedi.
Makamında uğradığı silahlı saldırıda şehit olan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin adının verileceği Rize'nin İyidere ilçesindeki Bölge Trafik Merkezinin yer teslimi yapıldı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Türksat 5B uydusunun 19 Aralık Pazar günü saat 06.58'de Space X Falcon 9 roketiyle uzaya fırlatılacağını bildirdi.
Tarımsal destek ödemeleri kapsamında gelir vergisi kesintisi iade talebi nasıl yapılır.
Doğrudan 7 milyona yakın çalışanı, dolaylı olarak ise tüm vatandaşları ilgilendiren yeni asgari ücreti belirleme çalışmalarında resmi süreç devam ediyor.
Tarım ve Orman Bakanlığının hayvancılık destek ödemeleri kapsamına, yangın ve selden zarar gören kovan ve çam balı üreticileri de dahil edildi.
Rize'de jeotermal kaynak ve doğal mineralli su işletme ruhsatı ihaleye çıkarıldı.
Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA), 6 ilde coğrafi işaretli ürün üreten ve bu ürünleri pazarlayanlara yönelik eğitim programı başlatacak.
Rize'de Jandarma Komutanlığınca yürütülen çalışmalarda son bir ay içerisinde 10,5 kilogram esrar ele geçirildiği bildirildi.
Karadeniz Teknik Üniversitesi'ne (KTÜ) 39 sözleşmeli personel alınacak.
Özel Özel Eğitim Dernekleri Federasyonu tarafından, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla "Engelsiz Meclis" Projesi hazırlandı.
Kovid-19 salgını nedeniyle bir süredir yapılamayan ceza ve infaz kurumlarındaki açık görüşler, bugün itibarıyla yeniden başladı.
DSÖ Genel Direktörü Ghebreyesus, yeni tip koronavirüsün Omicron varyantına ilişkin, "Yüksek oranda mutasyona uğramış Omicron varyantının ortaya çıkması, durumumuzun ne kadar tehlikede ve riskli olduğunun altını çiziyor." dedi.
