Engelli vatandaşların akülü araç sevinci
19.01.2023 - 17:57Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt'ün girişimleriyle Rize'de engelli vatandaşlara 6 adet akülü tekerlekli sandalye verildi.
- 0
- 0
- 1142
Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt'ün girişimleriyle Rize'de engelli vatandaşlara 6 adet akülü tekerlekli sandalye verildi.
Şehrin ortasına kurulan helikopter sayesinde vatandaşlar kentte gezmek istedikleri noktaları 12D sinemada gezebilecekler.
Tokat'ta tartıştığı komşusu tarafından tabanca ile göğsünden vuruldu. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Çaykur Rizespor 23 Ocak Pazartesi günü Denizlispor ile karşılaşacak.
TRABZON Havalimanı'nda 5 yıl önce iniş sırasında kontrolden çıkıp, denize 25 metre kala yamaca saplanan Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının pilotu Ender Bayraktar ifadesinde o gün yaşananları anlattı.
Bolu'da TEM Otoyolu'nda kaza meydana geldi. Kontrolden çıkarak savrulan kamyondaki sebzeler yola devrildi.
Türkiye'de deniz salyangozu ihracatında önceki yıla göre artış gözlemlendi.
"Hastanede doktorlar yaşamamın imkansız olduğunu söyledi. Ben de hastaneden çıkınca Müslüman olacağım diye Allah’a söz verdim" diyen Gürcistanlı Irma Shakıashvılı, iyileştikten sonra Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.
Rize’nin İkizdere ilçesine bağlı Meşeköy (Petran) köyünde geleneksel hale gelen ve renkli görüntülere sahne olan 14. Petranboard Şenliği 5 Şubat’ta yapılacak.
Mevsim normallerinin üzerinde geçen hava sıcaklıkları fındık üreticilerini tedirgin ediyor.
Kış turizminin önemli merkezlerinden Bolu'daki Kartalkaya Kayak Merkezini, kar yağışının yetersiz kalması olumsuz etkiledi.
Zonguldak'ta Celal Gök'ün (56) iş makinesinin kepçesine kaptırması sonucu kopan sol ayağı, 6 saat süren bir ameliyet sonucu dikildi .
Türkiye'nin en fazla yağmur alan bölgesi Karadeniz'de küresel ısınma ve iklim değişikliği kuraklıklara neden oluyor. Bu durum ani yağış ve sel riskini artırıyor.
Çaykur Rizespor Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak.
Rize'de iki kişi arasında çıkan tartışma sonucu bir kişi hayatını kaybetti, zanlı ise tutuklandı.
Bolu'da kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan, emekli Hasan Başar'ı 50 bin TL (69) dolondıran dört sanık yargılandıkları davanın ilk duruşmasına katılmadı. Sanıkların 10'ar yıla kadar hapsi isteniyor.
Türkmenistan uyruklu Nurshat Muhammedova'nın (21) cesedi, Samsun'un Canik ilçesindeki bir iş yerinde bulundu. Sevgilisi Kenan Pala (42) tarafından tabanca ile göğsünden vurularak öldürüldü.
Tokat'ın Turhal ilçesinde, Turhal Belediyesi tarafından sunulan su dağıtım hizmetlerinde abonelerin kullandığı su sayaçlarında yeni döneme geçiliyor.
Hastalığı yüzünden ayağı kesilerek yürüyemeyecek hale gelen 58 yaşındaki Köksal Sağır protez bacakla tekrardan yürümeye başladı.
