Muhsin Yazıcıoğlu, mezarı başında anıldı
25.03.2023 - 18:44Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 14. yılında Taceddin Dergahı'ndaki kabri başında anıldı.
- 1
- 0
- 1072
Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 14. yılında Taceddin Dergahı'ndaki kabri başında anıldı.
Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ya da imara aykırı değişiklik tespit edilen binalarla ilgili soruşturmalarda 108'i müteahhit, 173'ü yapı sorumlusu, 18'i yapı sahibi ve 18'i binada değişiklik yapan olmak üzere 317 zanlı tutuklandı.
Rize'de 10 yaşındaki yazar ilk kitabını çıkarmanın heyecanını yaşıyor.
Milli Eğitim Bakanlığının takvimine göre bu yıl okullarda ikinci ara tatil 17-20 Nisan'da uygulanacak ve 21 Nisan'daki Ramazan Bayramı tatiliyle birleşecek.
Hazine ve Maliye Bakanlığının vatandaşların kamuya olan borçlarının yeniden yapılandırılması imkanı getiren "Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair 7440 Sayılı Kanun Genel Tebliği (Seri No: 1)" Resmi Gazete'de yayımlandı.
TFF 3. Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği geçtiğimiz sezon 2-1 kazanarak küme düşmekten kurtulduğu Kalecik FK maçıyla alakalı “müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüs” iddiasıyla PFDK’ya sevk edildi.
Trabzonspor'da olağanüstü genel kurul başladı. Asbaşkan Ertuğrul Doğan'ın tek aday olarak girdiği seçimlerde bordo-mavili kulübün 18. başkanı seçilecek.
Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 14'üncü yılında anılıyor.
Sakarya'nın Ferizli ilçesinde kız meslek lisesi öğrencileri, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından yaptıkları oyuncakları bölgeye göndererek çocukların yüzünü güldürüyor.
Artvin’de baraj suları altında kalacak olan Yusufeli ilçe merkezinde son esnaflar da dükkanlarını bir daha açmamak üzere kapattı.
Rize'de bugün temayül yoklaması yapılacak.
T.C. SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI
Artvin'de, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenler için "6 Şubat Deprem Şehitleri Hatıra Ormanı" oluşturuldu.
EYT kapsamında emekli olacak çalışanlarının kıdem tazminatını ödeyecek KOBİ ve KOBİ dışı firmaların finansman ihtiyacının karşılanması amacıyla KGF tarafından devreye alınan Hazine destekli EYT Destek Paketi'ne başvurular bugün başladı.
AK Parti Rize'de aday adaylığı başvuruları 2 gün önce sona erdi. Başvuruların bitmesiyle beraber temayül için tarih verildi
Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki Akdağ Dağı'nda, depremlerde oluşan yarık ve çökmeler karların erimesiyle ortaya çıktı.
Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı sosyal medya hesabından torun sahibi olduğunu duyurdu.
Kahramanmaraş’ta özel bir eğitim merkezi işletip öğretmenliğini yapan Metin Acıpayam, meydana gelen depremlerde 92 öğrencisini kaybetti, 22'sinin ise kimliğini teşhis etti.
Sefaköy Medipol Üniversite Hastanesi Nöroloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Nicer Korkut Bıçak, ramazan ayında uzun süren açlık, susuzluk ve uyku düzenindeki değişikliklerin migreni tetiklediğini belirterek, özellikle ramazanda sahur ve iftarda kronik migren hastalarının doğru besinler tüketerek migren ataklarını azaltabileceklerini bildirdi.
Dünyada her dakika 3 kişinin tüberküloz nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi.
