Seçim sonuçları Rize Takip'te anbean paylaşılacak

Seçim sonuçları Rize Takip'te anbean paylaşılacak

  • 3
  • 0

14 Mayıs seçimleri için seçim yasakları kalkar kalkmaz sonuçları sayfalarımızda yayınlamaya başlayacağız. Seçimlerde hangi parti ne kadar oy aldı?

Rize’nin ilçelerindeki oy dağılımı nedir? Grafiklerle ve geçmiş seçimlerle kıyaslayarak istatistikleri sizlerle buluşturacağız. 

8 kişilik ekibimizle 2019’dan bu yana sizlere doğru, hızlı haberleri ve içerikler üretmek için çalışıyoruz. Sizlerin destekleriyle her geçen gün daha da geniş kitlelere ulaşıyoruz. 140 bin takipçimiz olmasına rağmen her gün yaklaşık 350 bin kullanıcı sayfamızdaki içeriklerden faydalanıyor.  

Seçim özel yayınında karşınızdayız. Sandıklar saat 17.'de kapanarak oy verme işlemi sona erecek. Bugün Rize'de özellikle öğlen saatlerinde seçmenlerin sandıklara akın ettiğini gördük. Oy kullanma oranı yine yüzden 80'in üzerinde olacaktır. 2018 genel seçimlerinde seçmenin katılımı %88 olmuştu. 

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Rize’de de saat 8’de oy verme işlemi başladı. Rize de 265 bin 106 seçmen 1004 sandıkta oy kulandı. 

Android ve Apple storeye rize yazında rize takip uygulamamızı bularak indirerek daha kolay haber ver verilerimize ulaşabileceksiniz.  Bizi takipte kalın.

Seçim günü hızlı ve doğru haberleri almak için bizlerin yayınlarını sosyal medya sayfalarımızın yanında  www.rizetakip.com ve www.rizedeyiz.com adreslerinden takip edebilirsiniz. 

Seçim yasakları bittikten sonra sonuçlara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ: 👇🏻

Haber :

Yorum Yap

Otomobil kamyonun altına girdi: 1 ölü, 2 yaralı

Otomobil kamyonun altına girdi: 1 ölü, 2 yaralı

  • 0
  • 0
Devrilen traktörün sürücüsü yaşamını yitirdi

Devrilen traktörün sürücüsü yaşamını yitirdi

  • 0
  • 0

Uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen Beşiktaş eski yöneticisi, Rizeli avukat?