Rize'de 5 farklı noktada uyuşturucu operasyonu düzenlendi
22.08.2024 - 12:18Rize'de jandarma ekipleri tarafından 3 farklı ilçedeki 5 farklı noktada düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli gözaltına alındı.
- 1
- 0
- 4477
Rize'de jandarma ekipleri tarafından 3 farklı ilçedeki 5 farklı noktada düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli gözaltına alındı.
Rize’de geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanlığına getirilen Yılmaz Katmer, il yönetim kurulunda yer alacak isimleri belirledi.
Rize'de emniyet ekipleri tarafından bir aylık süreçte yürütülen çalışmalar sonucunda çeşitli suçlardan aranan 46 şüpheli yakalandı, 20'si tutuklandı.
Tüketici güven endeksi ağustosta aylık bazda yüzde 0,6 artarak 76,4'e yükseldi.
Ulusal Su Kurulu ile havza ve il su kurullarının görevleri ile çalışma usul ve esasları tespit edildi.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde 10 yıl 6 ay 20 gün hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.
Artvin'in Şavşat ilçesinde çıkan yangında 3 ev, 3 ahır ve 3 samanlık zarar gördü.
Samsun'un İlkadım ilçesinde restoranda çıkan yangın söndürüldü.
Tokat'ın Niksar ilçesinde söndürülen orman yangınında 2 hektarlık alan zarar gördü.
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "M çiçeği hastalığı şu anda ülkemizde yok, görülmedi. Bu konuda hastane acillerimize gelip, 'Ben M çiçeği mi oldum?' diye soran, şüphe eden insanlarımız oluyor." dedi.
Rize'de yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yerinde incelemelerde bulunmak üzere şehre gelen ekip ile bir toplantı gerçekleştirildi.
Tokat'ın Zile ilçesinde çıkan yangında 2 ev ve odunluk kullanılamaz hale geldi.
Artvin'de köy yollarına sıcak asfalt döküldüğü bildirildi.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), kanuna aykırı olarak isimleri Türkçe olmayan 6 ildeki 30 okullun isimlerinin değiştirilmesini istedi.
Sinop'un Gerze ilçesinde kaybolan Alzheimer hastası yaşlı adam, komando ekiplerince ormanlık alanda bulundu.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, emlakta doğrulanmış ilan sisteminin devreye alınmasıyla Bakanlık olarak sıkı denetimler gerçekleştireceklerini belirterek, mevzuata aykırı hareket edenlere 158 bin 460 liraya kadar idari para cezası uygulanacağını bildirdi.
Rize'de yeni eğitim-öğretim sezonu yaklaşırken, okul kıyafetleri için veliler de alışverişe başladı. Esnaflar, okul kıyafetleri fiyatlarında geçtiğimiz yıla oranla yüksek bir artış olmadığını belirtti.
Bolu'nun Mengen ilçesinde tomruk yüklü tırın devrilmesi sonucu sürücü yaralandı.
Bolu'nun Göynük ilçesinde çıkan ve yaklaşık 72 saat sonra kontrol altına alınan orman yangınında, 300 yıllık olduğu değerlendirilen çam ağacı köylülerin aldığı önlemle yanmaktan kurtarıldı.
ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, kuru çay satışlarının aylık 11 bin ton civarında olduğunu belirterek, "Geçen yıl 132 bin ton kuru çay satışı gerçekleştirdik. Şu an 65-70 bin ton civarındayız. Yıl sonuna kadar hedefimiz aynı." dedi.
