Rize'de AK Parti İl Yönetimi belli oldu

Rize'de AK Parti İl Yönetimi belli oldu

  • 3
  • 0

Rize’de geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanlığına getirilen Yılmaz Katmer, il yönetim kurulunda yer alacak isimleri belirledi.

Rize’ye hizmet etmek için bu göreve talip olduğunu belirten AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, “Yeni yönetim kurulumuz halkı seven, halkın yanında olan ve vatandaşımızın siyasette çok görmediği isimlerden oluşacak. Halka hizmet etmeye susamış kişilerle yola çıkacağız. Rize’de bu zamana kadar böyle bir yönetim listesi oluşturulmadı. O kadar iddialıyım. 40 asıl 20 yedek yönetim kadromuz ile birlikte hizmet etmek için olağanüstü çalışacağız. Bize küsen seçmenlerimiz, vatandaşlarımız var. Bazıları sandığa gitmedi, bazıları alternatif partiye oy verdi, bazıları ise rakip partiye oy kullandı. Ak Parti Rize’de 167 bin oyu görmüş bir parti iken 94 binlere düşmüştür. Biz bu durumu değiştirmek için vatandaşımıza geçmişte olanları bir kenara koyup bizi affedin diyeceğiz. Bize haklarını helal etsinler. Halkla bütünleşme adına adımlar atacağız. Vatandaşımıza yeniden sarılıp dertleriyle dertleneceğiz. Samimiyetle çıktığımız bu yolda vatandaşlarımız bizim iyi niyetimizi anlayacaktır” dedi. 

Katmer, yeni yönetim kurulu listesini hazırladığı, il ilçe ve bir çok alandan isimlerin listesinde yer aldığını belirterek, listenin genel merkez tarafından onayı ardından kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.    

Haber : DERYA ÇATAN

Yorum Yap

Malatya'da 4,4 büyüklüğünde deprem

Malatya'da 4,4 büyüklüğünde deprem

  • 0
  • 0
Türkiye dünyanın en büyük İHA-SİHA tedarikçisi oldu

Türkiye dünyanın en büyük İHA-SİHA tedarikçisi oldu

  • 0
  • 0

Kuru fasulyesiyle ünlü Rize ilçesi?