Bilek güreşi turnuvalarında derece alan sporcu ödüllendirildi
06.05.2023 - 17:36Okul Sporları Gençler Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası'nda üçüncü, Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası'nda da dördüncü olan Nurdane Söker, ödüllendirildi.
- 0
- 0
- 941
Okul Sporları Gençler Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası'nda üçüncü, Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası'nda da dördüncü olan Nurdane Söker, ödüllendirildi.
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde dün akşam saatlerinde belediye otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu hayatını kaybeden biri çocuk, 4 kişi bugün son yolculuklarına uğurlandı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon'da belediye otobüsünün şarampole yuvarlandığı kazada yaralananları hastanede ziyaret etti.
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde dün akşam saatlerinde belediye otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu hayatını kaybeden biri çocuk, 4 kişi bugün son yolculuklarına uğurlanacak.
Rize'nin Güneysu ilçesinde hizmet veren Güneysu Okullarında 'Bilim Şenliği' etkinliği yapıldı.
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize’de hemşehrilerine hitap etti. Erdoğan, "14 Mayıs seçimleri dönüm noktası olacak. Sadece Cumhurbaşkanı seçilmeyecek ülkenin geleceğine yön verilecek" dedi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan yeni acil servis yakın zamanda hizmete başlayacak.
Rize’nin Çayeli ilçesinde önceki gün dereye uçan araçta hayatını kaybeden 5 kişi son yolculuklarına uğurlandı.
Rize Valisi Kemal Çeber, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü bir kişi ise yaralandı.
ÇAYKUR'un eski daire başkanlarından Ahmet Zenginbal vefat etti.
1 Mayıs İşçi Bayramı'na sayılı günler kaldı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün bu sene pazartesi gününe denk gelmesi sebebiyle ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin gözü "1 Mayıs'ta okullar tatil mi, kaç gün tatil olacak?" sorusuna çevrildi.
Türkiye'nin şehirlerarası kadın otobüs şoförlerinden 34 yaşındaki Rizeli Buket Yaman’ın acı, gözyaşı ve azim dolu yaşam hikâyesi dinleyenleri derinden etkiliyor.
Rize’nin Çayeli ilçesinde yaşayan 45 yıllık sepet ustası Bekir Hervenik, unutulmaya yüz tutan sanatını yaşatmaya devam ediyor.
Bedeni kadavra olarak Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne bağışlanan Gazeteci Mehmet Güner’in cenazesi vefatından 4 yıl sonra toprağa verildi.
Rize'nin Çayeli'ye bağlı Buzlupınar köyünde meydana gelen feci kazada hayatını kaybedenlerin cenaze programı belli oldu.
Her motifi ayrı bir anlam taşıyan kilimleriyle ünlü Hakkari'de, kadınların halk eğitimi merkezi bünyesindeki atölyede dokuduğu Hereke halıları, ABD ve birçok Avrupa ülkesinden alıcı buluyor.
Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde otomobilin refüje çarpması sonucu aynı aileden 3'ü çocuk 4 kişi yaralandı.
Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde belediye öncülüğünde kurulan S.S Kadınlar Dokuyor Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi ile yeniden üretimine başlanan tescilli Tamzara dokumasıyla kadınlar aile ekonomilerine katkı sağlamaya başladı.
Rize’nin gözde eğitim kurumlarından Çözüm Kolejinin düzenlediği ‘Kariyer Günleri’ etkinliğinin bu ayki konuğu Rize Takip Medya Grubu Yöneticisi Gazeteci Aytekin Kalender oldu.
