1 Mayıs'ta okullar tatil mi?

1 Mayıs'ta okullar tatil mi?

  • 1
  • 0

1 Mayıs İşçi Bayramı'na sayılı günler kaldı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün bu sene pazartesi gününe denk gelmesi sebebiyle ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin gözü "1 Mayıs'ta okullar tatil mi, kaç gün tatil olacak?" sorusuna çevrildi.

1 Mayıs İşçi Bayramı resmi tatil tarihleri arasında yer alıyor. Bu nedenden dolayı 1 Mayıs Pazartesi günü İlkokul, ortaokul, lise, okul öncesi eğitim kurumları, üniversiteler ve diğer pek çok eğitim kurumu tatil olacak ve ders işlenmeyecek. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün bu sene pazartesi gününe denk gelmesiyle öğrencilerin, hafta sonu ile beraber toplam üç gün tatil yapma fırsatı olacak. Okullarda eğitim öğretim faaliyetleri 2 Mayıs Salı günü devam edecek.

1 MAYIS’TA NERELER KAPALI OLACAK?

1 Mayıs resmi tatil olması sebebiyle okullar, üniversiteler ve bankalar kapalı olacak. Bununla beraber kamu kurumlarından olan belediyeler, noterler, vergi daireleri de 1 Mayıs Pazartesi günü vatandaşlara hizmet vermeyecek. Sağlık ocağı olarak da bilinen Aile Hekimlikleri resmi tatillerde kapalı olmaktadır. Hastanelerin acil servis bölümleri, tüm özel günlerde olduğu gibi hizmet vermeye devam edecek.

Haber :

Yorum Yap

Tırla çarpışan otomobilin sürücüsü yaralandı

Tırla çarpışan otomobilin sürücüsü yaralandı

  • 0
  • 0
Mayıs ayında dolu yağışı etkili oldu

Mayıs ayında dolu yağışı etkili oldu

  • 0
  • 0

2020'de vefat eden Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Rizeli güreşçi?