Ordu’daki olayların aydınlatılma oranı yüzde 99.9’a ulaştı
09.07.2025 - 14:11Ordu Valisi Muammer Erol, ildeki olayların aydınlanma oranının yüzde 99.9’a ulaştığını söyledi.
- 0
- 0
- 674
Ordu Valisi Muammer Erol, ildeki olayların aydınlanma oranının yüzde 99.9’a ulaştığını söyledi.
Sinop'ta 16 dalgıcın katılımıyla gerçekleştirilen deniz dibi temizliğinde su altında perde kornişi, merdiven ve kamyon lastiği gibi atıklara rastlandı.
Gaziantep'te 3 yıl önce geçirdiği trafik kazasının ardından Özel Bossan Hastanesi'nde tedavi altına alınan Abdurrezzak Baysal'ın ölümüyle ilgili hastane yetkililerinin yargılandığı davanın 4. duruşması bugün görüldü.
Selçuklu ve Osmanlı dönemine ait binlerce el yazma kitaba ev sahipliği yapan Sivas Ziyabey Yazma Eser Kütüphanesi'nde güvenlik kamerası, hareket sensörlü alarm sistemleri, parmak izi gibi ileri teknolojilerin yanı sıra kitapların güvenliği için böcek tuzaklarına kadar her şey düşünüldü.
Rize Belediyesi'nin 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı yanında başlattığı Kültür Çarşısı projesi hızla ilerliyor. Tamamlandığında şehrin kültürel ve teknolojik gelişimine önemli katkılar sunması beklenen çarşı, çok yönlü bir merkez olacak.
Rize Takip Yazı İşleri Müdürü Hamide Kalender’in annesi Aslıhan İşyar, yaşamını yitirdi.
Çaykur Rizespor, Galatasaray'ın golcü oyuncusu Halil Dervişoğlu'nu bir yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı.
KALKANDERE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Bahçelievler’de cadde üzerinde park halinde araca yaslanarak motosikletli arkadaşıyla konuşan adama, seyir halindeki otomobil çarptı. Kazada otomobil takla atarken, aracın çarptığı şahıs yaralandı.
Bolu Kartalkaya'da Grand Kartal Otel'de çıkan ve 78 kişinin hayatını kaybettiği yangına ilişkin davada savunma yapan Halit Ergül'ün damadı sanık Genel Müdürü Emir Aras, "Gazelle Otel'de de, Grand Kartal Otel'de de muhasebecisinden tekniğine kadar herkes benden talimat aldığını söylüyor. Belki aşçıya bile sorsanız, 'Yemeği yaparken Emir Bey'e söylüyorum' diyecek. Şunu söylemek istiyorum; ben yarı zamanlı geliyorum, benim gelmediğim zamanlarda bu arkadaşlar işlerini nasıl yapıyordu? Kimden talimat alıyorlardı?" dedi.
Gümüşhane'de yayladan dönüş yolundaki ailenin bulunduğu otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
Bursa’nın İnegöl ilçesinde elektrik direğinde çalışma yaparken akıma kapılan işçi, yaklaşık 5 metre yükseklikten düşerek ağır yaralandı.
Manavgat Belediyesi'ne yönelik yürütülen ‘Rüşvet’ soruşturmasında Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara ile birlikte gözaltına alınan 5 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Kadınların iş hayatına daha fazla katılımını sağlamak ve yerel kalkınmaya katkı sunmak amacıyla Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) ile Bafra Ticaret ve Sanayi Odası arasında "Kadın İstihdamı ve Kadın Girişimciliği" temalı iş birliği protokolü imzalandı.
Samsun'un Atakum ilçesinde 2 kişinin yaralandığı silahla kavgaya ilişkin gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.
Samsun'un Bafra ilçesinde ekilen hububatın hasadı başladı.
Artvin'de hafızlık eğitimini tamamlayan 31 öğrenci törenle icazet aldı.
Batman'ın Kozluk ilçesinde 3 gün önce kaybolan Fatma Uçma, evine 100 metre mesafedeki bir mağarada sağ olarak bulundu.
Manavgat Belediyesi'ne yönelik düzenlenen ‘Rüşvet' soruşturması kapsamında baklava kutusunda 110 bin euro rüşvet aldığı iddiasıyla mahkemeye sevk edilen Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Engin T. tutuklandı.
Rize'nin 2050 yılına kadar atık su arıtma ihtiyacı karşılaması beklenen tesisde inşaat çalışmaları devam ediyor.
