İyidere Lojistik Merkezi dolgusunda sona yaklaşıldı
02.02.2024 - 10:01Doğu Karadeniz bölgesinin Rusya, Orta Asya'ya ve Kafkasya ile bağlantısını sağlayacak olan İyidere Lojistik Merkezi'nin dolgusunda yüzde 72’lik seviyelere ulaşıldı.
- 1
- 0
- 5315
Doğu Karadeniz bölgesinin Rusya, Orta Asya'ya ve Kafkasya ile bağlantısını sağlayacak olan İyidere Lojistik Merkezi'nin dolgusunda yüzde 72’lik seviyelere ulaşıldı.
Çaykur Rizespor, Güney Afrikalı futbolcu Lebogang Phiri ile olan sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti.
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca 8-9 Haziran'da uygulanacak 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) kılavuzuna göre, merkezi yerleştirme ile öğrenci alan programlarda depremzede adaylara yönelik kontenjanlar olacak.
Samsun’da yanındaki arkadaşı bir kişiyi karnından vurarak yaralayan şahıs adliyeye sevk edilirken, "Ben öldürdüm" diyerek kahkaha atıp görüntüsünü çeken muhabire, "Az yakışıklı çıkalım abi" demesi tepki çekti.
Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, İsrail saldırılarında hayatını kaybedenlerinin sayısını 27 bin 19'a yükseldiğini duyurdu.
Artvin Belediyesi 2024 yılı ikinci olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.
Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde ormanlık alanda avlanmaya giden iki kişiden biri ölü bulundu.
Bankacılık sektörünün toplam mevduatı, 26 Ocak ile biten haftada önceki haftaya göre 76,2 milyar lira artarak 15 trilyon 491,3 milyar liraya yükseldi.
Avukat Remzi Kutanoğlu, emlak vergisi muafiyeti hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörlüğü'ne 24 sözleşmeli personel alımı yapılacak.
Çaykur Rizespor’un başarılı savunma oyuncusu Emirhan Topçu, “Ne olursa olsun içeride de dışarıda da sadece 3 puan için sahaya çıkacağız” dedi.
İYİ Parti Rize eski İl Başkanı Ayşegül Özyanık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a destek verdiği gerekçesiyle partisinden ihraç edileceğini belirtti.
Doğu Karadeniz’de son günlerde artan kurt saldırıları ile ilgili konuşan Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Orman Fakültesi Yaban Hayatı Ekolojisi ve Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sağdan Başkaya, “Bu mevsimde Kurt saldırıları çokça karşımıza çıkmaya başladı. Türkiye’de kurt bol ve popülasyonları azalış eğiliminde değil, aksine belli bölgelerde artış eğiliminde. Böyle olunca da saldırılar kaçınılmaz oluyor ”dedi.
Sağlık Bakanlığı, sağlık çalışanları ile kuruluşlarının iş ve işlemlerinin elektronik ortamda tek çatı altında toplanmasını sağlayan Entegre Kurumsal İşlem Platformu (EKİP) sistemini hizmete sundu.
Artvin’in Kemalpaşa ilçesinden yıllar önce Gürcistan’ın Batum eyaletinden getirilerek çay tarlalarına ekilen mandalina fidanlarının verimleri görenleri şaşkına çeviriyor. Portakal büyüklüğünde olan mandalinaların 7 tanesi bir kiloyu buluyor. Aynı zamanda oldukça sulu ve lezzetli olan mandalinalar bölgenin vazgeçilmezi çay tarlalarının yerini alıyor.
Rize’de lise öğrencileri yaptıkları roket ile beraber TEKNOFEST’ten derece alarak dönmek istiyorlar.
Konya’da iki katlı kerpiç evin birinci katında dökülen böcek ilacı üst katta bulunan aileyi zehirledi. Alt kattakiler böcekleri öldürmek için ilaç döküp kapıyı pencereyi bantlayarak evden ayrılırken, üst kattaki aileden 5 kişi böcek ilacından zehirlendi, 7 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar gören evinden dikiş makinesini çıkaran 64 yaşındaki Fatma Erdem, konteyner kentte terzilik yaparak hem aile ekonomisine katkıda bulunuyor hem de ihtiyaç sahipleri için ücretsiz kıyafet dikiyor.
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 0,26 değer kazancıyla günü 8.496,66 puandan tamamlarken, gördüğü en yüksek seviye rekorunu 8.577,35 puana taşıdı.
Düzce'nin Beyköy beldesinde toprak kayması sonucu kapanan köy grup yolunun yarın açılması planlanıyor.
